"KOSÁRLABDA" címkével ellátott hírek
Székely Norbert, a házigazda Sopron korábbi vezetőedzője szerint a csapatjáték lehet a kulcs a jóval esélyesebb Jekatyerinburg ellen a női kosárlabda Euroliga vasárnapi döntőjében.
Nagy-Bujdosó Nóra visszatér a CMB Cargo UNI Győr kosárlabdacsapatához.
A magyar férfi kosárlabda-válogatott remek második félidei teljesítményével legyőzte Koszovót vasárnap Debrecenben a világbajnoki selejtezősorozat második fordulójában.
A Kecskemét négy ponttal felülmúlta a vendég Szegedet a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján.
A csapat 85-73-ra legyőzte a cseh együttest az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjának harmadik fordulójában.
Alig másfél hónappal szerződtetése után távozott Andreas Wagner, a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
A spanyol élvonalban játszó Hanga Ádámot megtartaná jelenlegi kosárlabdacsapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz - írta az eurohoops.net.
Hanga Ádám lett a férfi kosárlabda Euroliga 2016/2017-es idényének a legjobb védőjátékosa.
Szélvihar miatt Isztambulban rekedt az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata, ezért csak csütörtökön tud továbbutazni Antakya városába, az esti Euroliga-mérkőzés helyszínére.
Két szlovén válogatott játékost igazolt a 2016/17-es bajnokságra a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű-KSC Szekszárd, amely a hétvégén Porecben, majd egy hét múlva Szekszárdon, a 47. Sió Kupán folytatja a felkészülést a bajnokságra.