"KOVÁCS ISTVÁN" címkével ellátott hírek
Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint jogellenes az Európai Unió Magyarországgal szembeni eljárása.
fogalmazott Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes kedd délelőtt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság felújított létesítményének az átadóünnepségén. A Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3. szám alatti markáns komplexumban zajló rendezvényen számos elöljáró, szerv, intézményvezető… és még mi is megjelentünk.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Október elején Mezőberényben jártunk Kovács István kolbászgyártónál. Kovács István édesapja kereskedő volt. Üzemeltetett egy édességboltot Békéscsabán, akkortájt Tanácsköztársaság (korábban Sztálin, ma Andrássy) úton, a Borozóval szemben, egy vegyes üzletet pedig Mezőberényben. Az apa becsületes szakmát adott fia kezébe, a kis Pista elektroműszerésznek tanult. Az iskola után el is helyezkedett a csabai ruhagyárban, az Illésházi utcában. Ennek lassan 35 éve.
Egyformán teltek a hétköznapok a Torna Club Békéscsaba edzőtermében, mindenki tette a dolgát. Aztán felgyorsultak az események, amikor a virtuális és az ember postás is meghívóval kopogtatott be a tornászok irodájába. A meghívás a világ másik végéből, Mexikóból érkezett.
A mezőberényi Kovács István édesapja kereskedő volt. Üzemeltetett egy édességboltot Békéscsabán, akkortájt Tanácsköztársaság (korábban Sztálin, ma Andrássy) úton, a Borozóval szemben, egy vegyes üzletet pedig Mezőberényben. Az apa becsületes szakmát adott fia kezébe, a kis Pista elektroműszerésznek tanult. Az iskola után el is helyezkedett a csabai ruhagyárban, az Illésházi utcában. Ennek lassan 35 éve.
Kovács István súlyosan megsérült az U21-es labdarúgó-válogatott csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőjén, így biztosan nem léphet pályára az A válogatott jövő kedden esedékes, észtek elleni hazai világbajnoki selejtezőjén.
Titokzatosnak tűnő személyek bombázzák hetek óta e-mailben, mobiltelefonon, sőt személyesen is hírportálunkat a kitűnő vadásztársaságáról híres Kötegyánból, ahol végképp forrósodni látszik a levegő, és nem a nagy meleg miatt. Ki nyilatkozik, ki nem, de inkább nem.
Közlekedési balesetet szenvedett Kovács "Koko" István olimpiai, világ- és Európa-bajnok, profi világbajnok volt ökölvívó.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft