"KOVÁCS ZOLTÁN" címkével ellátott hírek
Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Guy Verhofstadt legújabb "performansza" nem szól másról, mint arról, hogy a belga politikus és liberális kebelbarátai a bevándorláspolitikája miatt támadják Magyarországot.
A kormány angol nyelvű internetes videókkal is reagál a Magyarországot ért támadásokra - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő a Facebook közösségi portálon és a Twitter mikroblogon szombaton megjelent bejegyzésében.
A magyar politikát az Egyesült Államokban egyre többen értik és elismerik - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő Washingtonban az MTI-nek nyilatkozva csütörtökön. A kormányszóvivő kitért a demokrata párti törvényhozók Magyarországot bíráló levelére is, amelyet az amerikai választási kampány részének tekint.
A kormányszóvivő szerint sok ezer ember munkahelye múlik azon, hogy az energetikától kezdve a gyógyszeriparon, a mezőgazdaságon és az élelmiszeriparon keresztül az oktatásig az orosz-magyar együttműködés jól működjön.
Kovács Zoltán kormányszóvivő péntek reggel autóbalesetet szenvedett Budapesten - közölte a Kormányszóvivői Iroda az MTI-vel.
A következő év tavaszáig kétszázhetvenre nő a kormányablakok száma Magyarországon - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken Békéscsabán.
Békéscsaba szimbóluma, jelképe a csabai kolbász, kizárólag az, amelyik háznál, kézműves módszerekkel készült. Békéscsabán kevés olyan család létezett a békeidőkben, ahol nem csináltak kolbászt. Békéscsabán a kolbászkészítés tudománya volt az apák egyik legfontosabb öröksége a családokon belül. Békéscsabán a gyermekek gyakorlatilag belenőttek a disznótorokba, mindig a koruknak megfelelő feladatokat bízták rájuk az öregek. Úgy, hogy mire felnőttek, készségszinten tudták, ha a sertés feldolgozásának minden csínját-bínját nem is, de a kolbászkészítést feltétlenül.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Növekszik a társadalmi igény a szociális földprogramra, ezért az e célra az idén elkülönített 250 millió forintos megemelt pályázati keretösszeg 2014-re is megmarad, de akár még nőhet is - jelentette ki Kovács Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára az MTI-nek.
Kovács Zoltán, a Kaposvár NB I-es labdarúgó csapatának kapusa tavaly nyáron Ciprusra szerződött, az újonc Nea Szalamisz együtteséhez. Szerződtetését a helyi lapok jó húzásnak minősítették, hiszen fordulóról fordulóra remek védésekkel járul hozzá csapata kiesés ellen vívott küzdelméhez. Novemberben az ő nevével kezdődött Cipruson a forduló válogatottjának összeállítása, mert védéseivel tartotta a lelket csapatában és hozzájárult ahhoz, hogy megszakadt csapata ötös vereségsorozata. Az Alki elleni hatpontos mérkőzés egyébként 1-1-es döntetlennel zárult.