"KÖVÉR" címkével ellátott hírek
Az építők és a rombolók párharca kíséri végig a magyar történelmet, határozza meg jelenünket, és minden bizonnyal a jövőnket is - jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton Lentiben.
Három magyar felnőttből kettő túlsúlyos vagy elhízott - mondta Takács Hajnalka dietetikus az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
Ír tudósok felfedezték, miért lehetnek rákosok az elhízott emberek
Kövér László házelnök szerint az ellenzék úgy gondolja, azért vesztett a választáson, mert nem volt elég harcias, ezért ezek a pártok a következő időszakban folyamatosan nagyobb ricsajt próbálnak majd csapni, hogy felkeltsék az információáradattól eltompult választók figyelmét.
Borkiválasztást hirdetett az "Országház Bora 2017" cím elnyerésére az Országgyűlés elnöke, Kövér László.
Az identitás olyan, mint a szabadság, senkinek nem lesz több belőle, ha elveszi a másét - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a XXI. Csángó bálon szombat este a fővárosban.
A világon pedig a harmadik helyen állunk az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb jelentése szerint. Ez azt jelenti, hogy arányaiban Magyarországon él a legtöbb elhízott ember az Egyesült Államok és Mexikó után - olvasható a híradó.hu-n.
A népegészségügyi állapotok javítása közös feladatunk és közös létérdekünk - emelte ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták X. kongresszusán csütörtökön a Parlamentben.
A kövér embereket csaknem kétszer jobban fenyegeti fejfájás: 81 százalékkal nagyobb az esélyük migrénre - állítják amerikai kutatók.
Vízi kúrával fogyott húsz kilót Nagy-Britanniában egy kutya, amely már annyira kövér volt, hogy futni sem tudott, és száz méternyi járástól is teljesen kifáradt. A fogyókúra lényege az volt, hogy vízben kutyagoltatták az ebet.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft