"KÖZFOGLALKOZTATOTTAK" címkével ellátott hírek
Növényt termesztenek, homoktövis italt állítanak elő, seprűt kötnek és sok ezernyi virággal teszik szebbé Gyomaendrődöt a járási startmunka mintaprogramjaiban dolgozó közfoglalkoztatottak.
A kormány azt szeretné, hogy a közfoglalkoztatottak is igényelhessék a 10+10 millió forintos támogatást. A javaslatot most dolgozzák ki. A bankokban már most nagy a roham, sokan érdeklődnek az új kedvezményekről, a pénzintézetek azt mondják: felkészültek az utalásokra - minderről a hirado.hu oldal adott hírt.
Elmaradhat a közfoglalkoztatottak idei béremelése, mivel a kormány még nem döntött róla, így a közmunkások továbbra is havi nettó 52 ezer forintos juttatást kaphatnak - írja a Magyar Nemzet csütörtöki számában.
A közfoglalkoztatottak keresetét is beleszámolja a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a nemzetgazdasági kereseti átlagba.
Májusban a bruttó átlagkeresetek 3,0, a nettó 4,4 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal.
Tovább nőhet az idén a közfoglalkoztatottak száma - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a Fidesz által szervezett országjárás miskolci állomásán, ahol az elmúlt 3 év kormányzati eredményeit mutatták be.
Elegük lett az arnótiaknak a folyamatos betörésekből. Közfoglalkoztatottak vigyáznak ezentúl éjszakánként a Borsod-abaúj-zemplén megyei Arnót közbiztonságára – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában.
Tizenhét megyei településen kezdte meg a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az önkormányzatok közfoglalkoztatottainak ár- és belvízi védekezésre történő felkészítését az általános polgári védelmi kötelezettség alapján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft