"KÖZIGAZGATÁS" címkével ellátott hírek
Háromezer embert küldenek el. Pénteken közölték a szakszervezetekkel az elbocsátás részleteit - értesült az RTL Klub.
Szolgáló és szolgáltató közigazgatás épült ki Magyarországon 2010 óta - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén, az új járási hivatal és kormányablak épületének átadásán.
Békéscsabán a közigazgatás legfontosabb intézményei semmit sem változtak az elmúlt évtizedek alatt. Szent István téren van az önkormányzat épülete (korábban tanácsháza), a Szabadság téren van a Békéscsabai Járási Hivatal, a békéscsabai kormányablak (korábban pártház), a József Attila utca-Derkovits sor sarkán van a Békés Megyei Kormányhivatal (korábban megyei tanács).
Tovább egységesítik a közigazgatás informatikai rendszereit - jelentette be a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. igazgatója szerdán Budapesten, a Központosított kormányzati informatikai rendszer bővítése (KKIR3) projekt sajtótájékoztatóján.
Fehér László aljegyző urat Dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2016. március 15. napján a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntette ki.
A Békés Megyei Kormányhivatal 2015-ös éve igen mozgalmas volt – összegzett kérdésünkre Gajda Róbert. A kormánymegbízott hozzátette, sok olyan eredmény született, ami nem csupán a hivatalban dolgozók számára volt fontos, hanem Békés megye teljes társadalmának, közösségének is sokat jelentett.
A Miniszterelnökség pályázatot hirdet közigazgatási ösztöndíjra fogyatékkal élő felsőoktatási hallgatók számára - minderről az MTI adott hírt.
Az Európai Bizottság elfogadta a magyar Közigazgatás- és közszolgáltatás-fejlesztési operatív programot, amelynek keretében Magyarország több mint 935 millió eurót tud mozgósítani a hatóságok által nyújtott szolgáltatások továbbfejlesztésére - írja a Napi Gazdaság.
Dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2014. évi július hó 1. napjától 2020. évi január hó 9. napjáig terjedő időtartamra Rózsáné dr. Markó Zsuzsanna törvényszéki tanácselnököt nevezte ki a Szegedi Törvényszék elnökhelyettesévé.
A felénél tart a közigazgatás átalakítása, a cél az, hogy a jelenlegi mintegy 260 helyett több mint 2500 ügyet lehessen majd a kormányablakokban intézni a jövőben - mondta Szabó Erika területi közigazgatásért felelős államtitkár hétfőn Kecskeméten, az új típusú kormányablak átadásán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó