"KÖZLEKEDÉSI BALESET" címkével ellátott hírek
Békéscsabán, Nagyszénáson, Kondoroson, Gyulán és Békésszentandráson helyszíneltek a rendőrök.
Négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békés megyében.
Személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nőt csonttöréssel vitték kórházba a mentők.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert Medgyesegyháza közelében autójával áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy motorkerékpárral.
A rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, tartsanak megfelelő követési távolságot!
Az elmúlt évben 25 624 ember vesztette életét az utakon az unióban. Mindez, mintegy ötszáz emberrel alacsonyabb szám, mint a 2015-ös évben volt.
Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Békéssámsonban és Gyulán, Eleken pedig megtaláltak egy eltűnt fiatalt.
Egy rendőrautó kamionnal ütközött szerda délelőtt az M0-s autóúton Diósd közelében; senki sem sérült meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Egy sávon megindult a forgalom a Békés és Békéscsaba-Gerla közötti úton, ahol korábban személygépkocsi tehergépkocsival ütközött.
Békés külterületén, a Békéscsaba-Gerla közötti úton személygépkocsi tehergépkocsival ütközött, a balesetnek egy sérültje van.