"KÖZMUNKA" címkével ellátott hírek
Lázár János bocsánatot kért a leegyszerűsítő megfogalmazásért, miután egy lakossági fórumon azt mondta, hogy a közmunka után nem érnek rá lopni a közfoglalkoztatottak. Ki és miért ragadt bele a közmunkába? Találtunk táppénz nélkül maradt daganatos beteget, gyermekes családanyákat és olyan családfőket, akik nem akarnak az ország másik feléből gyereket nevelni. Dél-békési körkép.
Szeptember 27-én ( szerda), kora reggel 3000 darab árvácsa virágpalántát ültetnek el a közmunkások Békés frekventált pontjain.
Míg a világ más országaiban a bűncselekmények elkövetői örülnek, ha "csak" közmunkára ítélik őket, a szerbiai tapasztalat azt mutatja, hogy a nyugat-balkáni ország lakói inkább a börtönbüntetést választják az alternatív büntetések helyett - közölte a szerbiai közszolgálati televízió a honlapján kedden.
Bűnösnek találták csütörtökön Gulyás Mártont és Varga Gergőt, akik a Sándor-palota előtti hétfői tüntetésen festékszórót dobtak az épület felé. Az ítélethirdetés után a hallgatóság tüntetőleg kivonult. Napok óta őrizetben tartják őket, ügyüket gyorsított eljárásban tárgyalták.
Kevesebb a közmunkás, mint egy éve, sokkal többen dolgoznak a versenyszférában, de aki elveszíti a munkáját, az másfél évig nem talál újat.
Közmunkára ítélték és három évre eltiltották a háziállattartástól azt az ausztrál férfit, aki videóra vette, ahogy leharapja egy élő patkány fejét, majd a felvételt közzétette a Facebookon.
2016. Június 25-én este kezdődött az a felhőszakadás, amelyben rövid idő alatt rekordmennyiségű csapadék hullott a városra.
Hivatali visszaélés gyanúja miatt nyomozás indult a Baranya megyei Drávapiski polgármestere ellen - közölte a Blikk. Egy nő jelentette fel, aki szerint a polgármester orális szexre kényszerítette a közmunkáért cserébe, a település vezetője szerint viszont csak le akarják járatni.
A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap hajnal 1 óra körüli időben Kondoroson elfogtak egy férfit, akinek a körözését a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el.
Újkígyós Város Önkormányzata az idei évben is csatlakozott a közfoglalkoztatási programhoz, melynek keretén belül egyre több munkavállalót tud alkalmazni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft