"KÖZOKIRAT-HAMISÍTÁS" címkével ellátott hírek
Közokirat-hamisítással gyanúsított román állampolgárt állítottak elő a lőkösházi vasúti határátkelőhelyről.
Közokirat-hamisítással gyanúsítható izraeli állampolgárt fogtak el a rendőrök tegnap 20 óra körül a battonyai közúti határátkelőhelyen.
Elfogtak hétfőn Szegeden egy 43 éves érdi férfit, aki csaknem hat éve hamis okmányokkal halottá nyilváníttatta magát azért, hogy elkerülje a felelősségre vonást az ellene folyamatban lévő büntetőügyekben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.
Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések szerdán Békés Megyében. Békéscsabán és Mezőhegyesen baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.
A rendőrség több eljárást is indított egy férfi ellen, aki jogosítvány nélkül, a gyanú szerint ittasan vezetett Orosházán. Azt állította, hogy az iratai nincsenek nála és az őt igazoltató rendőröknek testvére személyes adatait adta meg.
A 22 éves nő ellen közokirat-hamisítás gyanújával adta ki országos elfogatóparancsot.
A színésznő, televíziós műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál. A Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett ítélete nem jogerős. Az eljárás adatai szerint Liptai Claudia a Centrál Színház Pletykafészek című előadásának főszerepét alakította a vádbeli estén, 2011. április 13-án, amikor gépkocsijával a művészbejárótól nem messze, a VI. kerület Révay utcában leparkolt.
Hivatali visszaélés és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás miatt ítélt jogerősen letöltendő börtönbüntetésre adóellenőröket hétfőn a Debreceni Ítélőtábla - közölte a táblabíróság szóvivője az MTI-vel.
Az eredeti aláírásgyűjtő ív megváltoztatása miatt az Országos Választási Bizottság (OVB) feljelenti az egyik egyesületi formában működő kisegyházat közokirat-hamisítás gyanújával. A szervezet az országos népi kezdeményezés keretében indított aláírásgyűjtésével azt akarta elérni, hogy az Országgyűlés egyházként ismerje el.
Battonya közúti határátkelőnél jelentkezett belépésre hétfőn egy 50 éves román állampolgár, egy olasz honosságú személygépkocsi vezetőjeként. Mint kiderült, hamis okmánnyal akart Magyarországra érkezni.