"KÖZOKIRAT-HAMISÍTÁS" címkével ellátott hírek
Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy kistelepülés jegyzője ellen, aki meghamisította egy önkormányzati ülés jegyzőkönyvét - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.
Hét kábítószer-kereskedő ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség, a férfiak elsősorban amfetaminnal, marihuánával és kokainnal kereskedtek a XIX. kerületben - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
Költségvetési csalás miatt köröztek egy férfit, és bár egy rokona korábban bejelentette a halálát, Bulgáriában elfogták - közölték egy hétfői bírósági sajtótájékoztatón Kecskeméten.
Közokirat-hamisítással gyanúsított román állampolgárt állítottak elő a lőkösházi vasúti határátkelőhelyről.
Közokirat-hamisítással gyanúsítható izraeli állampolgárt fogtak el a rendőrök tegnap 20 óra körül a battonyai közúti határátkelőhelyen.
Elfogtak hétfőn Szegeden egy 43 éves érdi férfit, aki csaknem hat éve hamis okmányokkal halottá nyilváníttatta magát azért, hogy elkerülje a felelősségre vonást az ellene folyamatban lévő büntetőügyekben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.
Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések szerdán Békés Megyében. Békéscsabán és Mezőhegyesen baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.
A rendőrség több eljárást is indított egy férfi ellen, aki jogosítvány nélkül, a gyanú szerint ittasan vezetett Orosházán. Azt állította, hogy az iratai nincsenek nála és az őt igazoltató rendőröknek testvére személyes adatait adta meg.
A 22 éves nő ellen közokirat-hamisítás gyanújával adta ki országos elfogatóparancsot.
A színésznő, televíziós műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál. A Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett ítélete nem jogerős. Az eljárás adatai szerint Liptai Claudia a Centrál Színház Pletykafészek című előadásának főszerepét alakította a vádbeli estén, 2011. április 13-án, amikor gépkocsijával a művészbejárótól nem messze, a VI. kerület Révay utcában leparkolt.
Hírek