"KÖZÖSSÉGI MÉDIA" címkével ellátott hírek
A gyerekeket meg kell tanítani arra, hogy miként használják a közösségi médiát, és ebben a tanároknak nagy szerepük van - mondta Szűts Zoltán médiakutató, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem docense szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
A közösségi médiának csekély hatása van a serdülők életére - állapította meg egy kutatás, amelyet 12 ezer fiatal bevonásával folytattak Nagy-Britanniában.
Kutatások sora bizonyítja, hogy a Facebooktól a Pinteresten át a Twitterig minden fogyaszt, csak egy kicsit másképp.
A sarretlife.hu szerkesztősége komolyan gondolja, hogy Bors és Füzesgyarmat térségének összefogásra van szüksége. Szakítva a hagyományokkal nem csak önképzésre fordítottak a határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös- Sárréten, valamint Bors térségében című projektjük költségvetéséből, hanem meghirdettek egy mindenki számára nyitott média workshopot március 25. és 28. között.
Hat televíziót és négy rádiót támogatott összesen 26 millió forinttal a médiahatóság Magyar Média Mecenatúra programja keretében. A forrást a közösségi médiumok műszaki fejlesztésekre használhatják fel.
Napjainkban már el sem tudjuk képzelni az életünket az internet nélkül, szinte mindenki "fent van" valamilyen közösségi oldalon. A fiatalok többsége itt éli az életét, már alig létesítenek a mindennapokban testi kontaktust. Vajon ez a viselkedés hova vezet? Veszélyes vagy jó a közösségi média?
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft