"KÖZSZOLGÁLATI TELEVÍZIÓ" címkével ellátott hírek
Leváltotta kedden az újonnan felállított lengyel Nemzeti Médiatanács (RMN) a lengyel közszolgálati televízió (TVP) januárban kinevezett főigazgatóját, Jacek Kurskit - közölte több lengyel hírportál.
Az ismeretterjesztés, oktatás és kultúra áll majd az ősszel induló új tematikus közszolgálati csatorna, az M5 középpontjában - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tartalomszolgáltatási igazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel.
Az engedélyezettnél jóval hangosabb reklámok miatt pénzbírságot szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)Médiatanácsa több közszolgálati médiumra, illetve az egyik kereskedelmi csatornát a jogsértés azonnali abbahagyására szólította fel - közölte a médiatanács szóvivői irodája csütörtökön.
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) októbertől ismét a lakosság pénzügyi tájékozottságának fejlesztését célzó rövidfilmeket jelentet meg a közszolgálati televíziókban.
Tömeges elbocsátás és bércsökkentés várható januárban a román közszolgálati televíziónál (TVR), amely a tetemes adósság felhalmozása miatt kényszerül költségmegtakarításra. Az intézkedéseket Alexandru Lazescu, a televízió vezérigazgatója jelentette be, aki Görögország gazdasági állapotához hasonlította a televízió helyzetét.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft