"KÖZTISZTVISELŐK NAPJA" címkével ellátott hírek
A sarkadi városvezetés döntése értelmében az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is városi szinten került megünneplésre a Köztisztviselők Napja. A június 29-én megrendezett ünnepségre - melynek a Bartók Béla Művelődési Központ nagyterme adott otthont - meghívásra kerültek a Sarkadi Polgármesteri Hivatal aktív és már megérdemelt nyugdíjas éveiket töltő tisztviselői, munkaszerződéssel foglalkoztatott dolgozói, valamint a polgármesteri hivatalban igen értékes munkát végző közfoglalkoztatottak is.
Számos minisztériumban a napokban szembesültek a köztisztviselők, hogy a jövőben július elsején, a köztisztviselők napján is dolgozniuk kell – írta a napi.hu.
A sarkadi városvezetés döntése értelmében, a tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is városi szinten került megünneplésre a Köztisztviselők és Kormánytisztviselők Napja. A június 30-án megrendezett ünnepségre, melynek a Bartók Béla Művelődési Központ nagyterme adott otthont, meghívásra kerültek a Sarkadi Polgármesteri Hivatal aktív és már megérdemelt nyugdíjas éveiket töltő tisztviselői, a hivatal nem tisztviselő dolgozói, valamint a polgármesteri hivatalban igen értékes munkát végző közfoglalkoztatottak is.
Ma munkaszüneti napot tartanak a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Szintén zárva lesznek ma a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.
Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok, a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Szintén zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.
A sarkadi városvezetés döntése értelmében az idei esztendőben városi szinten került megünneplésre a Köztisztviselők és Kormánytisztviselők Napja. A június 29-én megrendezett ünnepségre meghívásra kerültek a Sarkadi Polgármesteri Hivatal aktív és már megérdemelt nyugdíjas éveiket töltő tisztviselői, a hivatal nem tisztviselő dolgozói, valamint a polgármesteri hivatalban igen értékes munkát végző közfoglalkoztatottak is.
Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából a NAV Békés Megyei Adóigazgatóságának munkatársai az alábbi elismeréseket vehették át:
Ma, a Semmelweis-napon zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, továbbá a közszolgálati tisztviselők napján szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain.
Békés megyében járt dr. Szabó Erika. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkára Erdős Norbert kormánymegbízott meghívására hétfőn látogatott megyénkbe.
A közigazgatás modernizációjának középpontjában az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások állnak - mondta az önkormányzati miniszter kedden Budapesten, a köztisztviselők napja alkalmából rendezett ünnepségen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft