"KRITIKA" címkével ellátott hírek
A Rian Johnson rendezésében készült Star Wars: Az utolsó jedik című filmmel kapcsolatos online kritikák több mint felét politikai indítékok motiválták - állapította meg egy amerikai tanulmány.
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) esete azt mutatja, hogy a kormány semmilyen kritikus hangot nem tűr el - mondta Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Vesztegzár a Grand Hotelben - krimimusical a Jókai Színházban, és a premierközönség hálás tapssal jutalmazta a színvonalas szórakoztatást – Niedzielsky Katalin kritikája.
Miközben Európa aggodalommal szemléli Vlagyimir Putyin orosz elnök egyre tekintélyelvűbb rezsimjét, gyanakvással kell tekintenie a saját határain belülre is azok után, hogy Magyarország Putyin Oroszországát a liberális nyugati demokráciáknál vonzóbb politikai modellnek kiáltotta ki - olvasható a The Washington Post című amerikai napilap véleményrovatában.
Talán nem is annyira hatás meg vadász, hogy a Valentin nap után, de a nőnap előtt csókolózunk, miközben most nem is kifejezetten a puszilózásról lesz szó. Hanem arról, hogy az egyre egyszerűbb világunkban a kritika nevű szó és a hozzá kapcsolódó fogalom megkezdte a lassú haláltusáját.
Sütő András drámája, az Advent a Hargitán az első gyertyagyújtás napjához igazítottan került Békéscsaba közönsége elé. Az 1986-os ősbemutató rendezője, Sík Ferenc emlékének ajánlotta előadását a Jókai Színház. A város szülötte – a Nemzeti Színház főrendezője és a Gyulai Várszínház művészeti vezetője – érdeme, hogy akkor nem omolhatott rá a darabra az elnémító akarat jéghegye.
Johnny Depp új filmje már a bemutató előtt lesújtó kritikákat kapott - írja a hirado.hu.
Bírálta az orosz ellenzéket a közelmúltban orosz állampolgárságot kapott Gérard Depardieu.
Komoly büntetésre számíthat Salvatore Aronica, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli futballistája, miután az Udinese elleni vasárnapi mérkőzést követően halálosan megfenyegetett egy újságírót és később megütötte.
A Békéscsabai Jókai Színház az „Ötödik évad” indulásakor megtámadta a nézők rekeszizmait. A Hippolyt, a lakáj – ahogy Tóbiás mondja: Hippodrom – a felhőtlen szórakozást hozza a mostanában nem mindig vidám hétköznapjainkba. Az egykori Hippolyt, Eperjes Károly rendezte előadás megfelel a várakozásnak. Régen volt – volt egyáltalán? – ennyi kitüntetett művész egyszerre a Jókai színpadán. Gulyás Levente által irányított zenekar, a már ismert fülbemászó dallamokkal teremti meg az alaphangulatot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft