"KÜLDÖTTGYŰLÉS" címkével ellátott hírek
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és azon belül különösen a békés megyei igazgatóság kiemelkedően sokat tesz tagjaiért, az agráriummal foglalkozók boldogulását támogatja, informálja őket a legfrissebb szabályokról, együttműködve a hozzá kapcsolódó különböző szervezetekkel. Így tette ezt június 5-ei megyei küldöttgyűlésén is.
Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke "A kamarák szerepe a változó gazdasági környezetben" címmel tartott előadást a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara beszámoló küldöttgyűlését megelőző Vállalkozói Fórumon a CSMKIK Székházában.
Vasárnap tartotta rendkívüli küldöttközgyűlését a Békéscsabai Lakótelepi SE. Lovas István ügyvezető elnök a legutóbbi, márciusi közgyűlés óta eltelt időszakról tartott tájékoztatót, majd a fő napirendi pont következett.
Gyomaendrődön tartotta küldöttgyűlését a Békés Megyei Gazdakörök Szövetsége. Az összejövetelen a földtörvény és a sertésstratégia mellett az új agrárkamarai törvény került középpontba.
Évenkénti szokásos küldöttgyűlését tartotta Békéscsabán a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, amelyen az elmúlt időszak munkájának értékelése mellett tisztújításra is sor került.
Békésben május 15-ig több mint 433 ezer hektáron igényeltek a gazdák uniós és hazai kormányzati támogatást - tudta meg a hír6.hu a Békés Megyei Kormányhivataltól. Ez az ország második legnagyobb területét jelenti a megyék sorrendjében. Az igénylők számát tekintve is előkelő helyen áll Békés, hiszen a termelők a negyedik legtöbb kérelmet nyújtották be, szám szerint 15.510 darabot.
Szombaton Békéscsabán megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Szocialista Párt Békés megyei Területi Szövetsége, ahol ismét Varga Zoltánt választották meg a párt megyei elnökévé.
A Szabad Demokraták Szövetségének küldöttgyűlésén megválasztották a párt országos tanácsa (ot)húsz, közvetlenül választott tagját - közölte az MTI-vel a párt sajtóirodája vasárnap.
Öt-öt percben szólalhattak fel az ügyvivőjelöltek az SZDSZ budaörsi, rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén, szombaton. A tizenkét ügyvivői helyre 27-en pályáztak.
John Emese Fodor Gábor, Kuncze Gábor Kóka János mellett korteskedett szombaton az SZDSZ rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén Budaörsön. Szent-Iványi István európai parlamenti képviselő azt mondta az SZDSZ szombati rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén, hogy Fodor Gábort támogatja, mert ő rendelkezik azzal a képességgel, hogy megszólítsa a bizonytalan szavazókat, és hogy tartós képviselete maradjon a liberális értékeknek a magyar közéletben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft