"KULKA JÁNOS" címkével ellátott hírek
Kulka János az X. című filmmel tér vissza a vászonra, a fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.
Elkezdődött Ujj Mészáros Károly új filmjének forgatása, az egyik szerepben tér vissza a vászonra Kulka János is.
A Blikk úgy tudja, Kulka a Katonában is színpadra áll és egy új filmben is szerepet kapott, amit márciustól forgatnak.
A színész már ott van a Katona József Színház által megosztott hivatalos társulati fotón, így hamarosan a színpadra is visszatérhet.
Egy szegedi gyógytornász, Kalmár Nagy Klára Laura a speciális módszerével segítette Kulka János felépülését már egészen hamar a műtét után. A színész ma már finommozgásokra is képes.
A Bors szerint Kulka János felgyógyulása után azt tervezi, hogy fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és a zenére, az éneklésre koncentrál majd.
A sok egymásnak ellentmondó cikk után végre itt a bizonyíték, a népszerű színész tényleg jobban van. Nagy szakállt növesztett, botra támaszkodik, de tud már egyedül menni, és társalogni is képes. Gyógyulj meg, János!
Egy közeli barát beszámolója szerint a három hete kórházba szállított színész már kezdi visszanyerni korábbi testsúlyát, és megfelelően kommunikál környezetével.
Kulka János családja közleményben tudatta, hogy a színész állapota a vártnál gyorsabban javul, kommunikál és humorizál is.
Jobban van, és néhány szót képes már kiejteni Kulka János – tudta meg kórházi forrásokból a Bors. A színművésznek két hete agyi infarktusa volt.