"KÜLÖNDÍJ" címkével ellátott hírek
Elnyerte a zsűri különdíját a Bogyó és Babóca című animációs filmsorozat egy epizódja a kínai Hszianban megrendezett 6. nemzetközi animációs filmfesztiválon - közölte vasárnap az MTI-vel a produkciót gyártó Kedd Animációs Stúdió.
Egy szegedi fiatalokból álló magyar fejlesztő csapat, a Tep nyerte el a Microsoft globális technológiai versenye, az Imagine Cup innovációs kategóriájának második helyezését, valamint a finn AppCampus különdíjat - közölte az MTI-vel szombaton a Microsoft Magyarország.
A budapesti Larus Rendezvényközpontban tartott díjátadó ünnepségen az Astellas-díj - Az év orvosa, valamint a Média az orvosokért pályázatok idei legjobbjai vehették át elismeréseiket. A rendezvényen a fődíjak nyerteseinek névsora mellett arra is fény derült, hogy mely szervezetek vehetik át az idei Astellas-különdíjat. Az eseményen az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében beszédet mondott Dr. Beneda Attila egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár.
2013-ban történt - Október 11-én gálaműsor keretében adta át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Békés Megyei Szervezete azokat az elismeréseket, amelyeket immár nyolcadszor ítélnek oda megyei kiválóságoknak. 2013-ban a Média Különdíjra a hír6.hu-t tartotta érdemesnek a megyei tagozat elnöksége.
A VOSZ Békés Megyei Szervezete pénteken osztotta ki a Prima-díjakat valamint a kiváló vállalkozó okleveleket, és az elnökség úgy döntött, 2013-ben a Média Különdíjat a hír6.hu internetes hírportál kapja.
A Melpomena fesztiválon a leglátványosabb előadás rendezéséért és a főszerep megformálásáért Szomor Györgyöt különdíjjal jutalmazták az ukrán kikötővárosban, Herszonban. A Monte Cristo grófja musical meghívása a nemzetközi fesztiválra már önmagában véve is sikernek számított, arról nem is beszélve, hogy a Békéscsabai Jókai Színház díjazottként tért haza.
Értékes pontokat hozott az „arany kommandó” Isztriából. Nem volt eseménytelen a hétvége a Békéscsabai Lakótelepi SE – Debreczeni Team kick box versenyzői számára. Május 11-én szombaton rendezték meg Pulában az Alpe Adria Open nemzetközi kick-box tornát, ahol a csapat egy 4 harcosból álló különítménnyel képviseltette magát.
Kolbászt zsűrizett a szakmai és a média zsűri csütörtökön délelőtt. A 93 benevezett száraz finomság közül nem volt könnyű választaniuk az ítészeknek, végül a két zsűri 1-1 első, második és harmadik helyezést és egy különdíjat osztott ki, valamint idén első alkalommal szalámival is versenybe lehetett szállni. A legjobb közülük díjban részesült.
A parlament az új fogyasztóvédelmi törvény hétfői elfogadásával kimondta, hogy a közszolgáltatók nem szedhetnek különdíjat azért, mert ügyfelük a számláját sárga csekken, postai befizetéssel egyenlíti ki.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft