"KUPONOS VÁSÁRLÁS" címkével ellátott hírek
Az idén 2-3 hétre, autóval, belföldre és hotelben megszállva tervezi az utazását a magyarok többsége, a tendencia nem változott, tavaly is az ilyen utazások voltak a legnépszerűbbek - derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital év eleji kutatásából.
A fiatalokat az ár, az idősebbeket a kedvezmény mértéke érdekli a kuponok vásárlásakor - derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatásából.
A digitális kultúra, az internetes írástudás fejlettsége befolyásolja leginkább az internetes bónuszos/kuponos kereskedelem növekedési lehetőségeit - derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös felméréséből.
A kuponos/bónuszos oldalak népszerűsége töretlen - s ahogy sokasodnak, úgy nő a panaszosok száma is. A hirado.hu-nak nyilatkoztak elemzők, szállodások, valamint a fogyasztóvédelem és a piacvezető bónuszos oldal egyik alapítója is.
Egyre több weboldal kínál kedvezményes vásárlásra jogosító szelvényeket, amelyekkel akár féláron vagy olcsóbban úszható meg egy-egy nyaralás vagy egy termék megszerzése. Utánajártunk, milyen buktatói lehetnek ennek a vásárlási folyamatnak.
Számos, fogyasztási cikkek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat alkalmaz marketingakciókat, különféle promóciókat a vásárlások ösztönzése érdekében. A cégek akcióik során sokszor egyúttal komoly adókockázatoknak teszik ki magukat, hiszen ezeknek a konstrukcióknak az adóbeli kezelésére máig nem született egységes, a hatóságok által minden esetben, garantáltan elfogadott gyakorlat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft