"KUTYA" címkével ellátott hírek
A szomorúságba halt bele egy kutya, miután ott hagyták a repülőtéren. Nem evett, nem ivott, csak az utasokat szagolgatta. Végül egy menhelyen halt bele a bánatba.
Országossá bővül az elkóborolt kutyák hazajutását segítő mikrocsip-leolvasó hálózat, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Telenor Magyarország támogatásának köszönhetően rövidesen csaknem száz helyen nyílik lehetőség az állatok azonosítására - közölte honlapján az élelmiszerbiztonsági hivatal.
Fagyállóba áztatott kockacukrot dobtak egy kertbe Békéscsabán.
A gyerekek kirepültek, talán már nyugdíjasok vagyunk, és olykor magányosak. Egy kisállat nemcsak szórakoztató társaságot jelent, rákényszerít az életet adó mozgásra, és igazi társunk lehet, aki százszorosan adja vissza a tőlünk kapott szeretetet - írja a ridikul.hu.
Békéscsabán, a Mokry utcában, tegnap 11 óra 15 perckor egy lovas fogat elé befogott lóra rátámadt egy kutya.
Levelet szedtünk vasárnap délután a szüleim hétvégi nyaralójában, Szanazugban. (Sok a tölgy, kevés a fű, és a szomszéd bácsival, aki amúgy egy igazi Úr, végre szabadon beszélgethetünk, mert a fő tévedése beült a seprű nyergébe.) Tehát levélszedés…
Száznál is több kutyát tartott mostoha körülmények között egy német nő a Zala megyei Söjtör határában, ahol állatvédők feljelentése nyomán kezdték meg szerdán a tenyészet felszámolását.
Jobban értik az ok-okozati összefüggést a farkasok, mint a kutyák - állapította meg az osztrák Farkaskutató Központ új tanulmánya.
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az ember, akinek kutyája halálra marcangolt egy idős asszonyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monaj községben - közölte a Miskolci Törvényszék az ítélethirdetést követően az MTI-vel kedden.
Sikerült befogni az alagútba tévedt kutyát az Árpád hídi metrómegállónál, így újra teljes szakaszon jár a 3-as metró - tájékoztatta a BKK fődiszpécsere pénteken délelőtt az MTI-t.