"KÜZDELEM" címkével ellátott hírek
Steve Bannon, Donald Trump elnök stratégiai főtanácsadója szerint a kormányzatnak minden nap meg kell küzdenie azért, hogy "visszavegye" az országot. Bannon a Washington mellett egy konzervatív konferencián csütörtökön fejtette ki álláspontját.
A Bilbao-ban megrendezett Európa-bajnokságon csütörtökön már a négy közé jutásért, vagyis a dobogóra kerülésért léptek a versenyzők a ringbe. Miután K-1 szabályrendszerben már csak Szabó László (Békéscsabai Lakótelepi SE-Energy Gym) maradt állva, külön értéke volt győzelmének.
A szeptember 13-án Szegeden rendezett regionális judo versenyen Tyetyák András keményen végigharcolt küzdelmekben 3. helyezést ért el a diák b korcsoport(11 évesek) 35kg-os súlycsoportjában.
Az utánpótlás korúak kick-box világbajnokságán az utolsó napra maradt a magyar döntősök nagyobb része. Érthetően nagy várakozással tekintett a magyar csapat erre a napra, mert szinte minden magyar döntősben benne volt a nyerés, a világbajnoki cím megszerzésének az esélye.
Nemrégiben került megrendezésre a ’’Kétegyházi Pogácsa ’’ fesztivál rendezvény részeként a Harcosok Éjszakája küzdősport gála ahol bemutató, edző és gyakorló mérkőzéseket tekinthettek meg a nézők.
Első alkalommal rendezték meg az I. Oros Honvéd Kupát, melyre a békéscsabai Kano Judo SE is meghívást kapott. Orosháza város 35 km-re fekszik Békéscsabától, ami pont kapóra jött a csabai egyesületnek, ugyanis ez azon nagyon ritka alkalmak egyike, hogy ne kelljen több órát utazni 1-1 bajnokságra. Nem mintha ez probléma lenne, hiszen ezek a feltörekvő fiatalok az egész országot is átutazzák, hogy földre vigyék az ellenfeleiket a tatamin.
A Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület sikere töretlen, eredményeikkel hétről-hétre bizonyítják, hogy ott vannak a magyar judo élvonalában. Az idei versenyszezon sűrűsége pedig ad is lehetőség bőven, hogy a különböző korosztályok megharcoljanak az érmekért. A hétvégén az ifik, serdülők és gyermekek versenyei következtek a Diákolimpiai és Atom Kupa keretein belül.
Kizárólag kemény idegzetűeknek ajánlják azt a szombati gálát, ahol „csak egy maradhat”. Szeghalmon ismét Magyar Harcosok Éjszakáját, egy igazi ketrecharc gálát tartanak. A mostani verseny részben az előzőek hagyományait követi, azonban újdonságokkal is szolgál, az egyik ilyen, hogy a küzdelmek hivatalos MMA ketrecben zajlanak.
Békés megyében meglehetősen változatos a küzdősport-harcművész paletta, de kick-box ringes országos bajnokság még nem volt a megyében. Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskola sportcsarnokában rendezte meg a Békéscsabai Lakótelepi SE Energy Gym csoportoja a magyar Kick-box Szakszövetség K-1, Low-kick és Full-contact Országos Bajnokságának első fordulóját, mind a felnőtt, mind a junior korosztály számára.
A világnap célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a szegények problémájára, ugyanis az ő érdekérvényesítő képességük meglehetősen csekély. Magyarországon ma több rendezvényt is tartanak, hogy felhívják a figyelmet a szegények helyzetére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft