"KÜZDŐSPORT" címkével ellátott hírek
Magyar Kick-box Szövetség Full-contact, Low-kick és K-1 Országos Bajnokságának első fordulóját tartották szombaton Békéscsabán.
Békéscsabán járt Máday Norbert kilencedik fokozatú nagymester, aki - mint minden látogatása alkalmával, ezúttal is - oktatott és vizsgáztatott a békési megyeszékhelyen. A harcművészet fontosságáról faggattuk.
A Brill Bisztró és tulajdonosáról szóló cikkek kimutatásaink szerint a legolvasottabbak közé tartoznak, az országos és nemzetközi sikerek reményt adhatnak a sokszorosan hátrányos helyzetű Békés megyei embereknek is. Hogyan lett egy békéscsabai parasztházból az ország egyik legjobb étterme? - a Brill Bisztró és tulajdonosának lebilincselő, regénybe illő történetét olvashatják.
Az MMA, azaz a ketrecharc 1993-ban ütötte fel a fejét Amerikában és onnan indult el hódító útjára. Magyarországra körülbelül 5 éve jutott el ez a fajta küzdősport és az óta egyre csak toborozza a híveket. Békéscsabán megnyílt a régió legjobban felszerelt MMA terme, ahol mindenki tökéletesen elsajátíthatja a ketrecharc fogásait és kiváló kondit szerezhet
Június elején rendezték meg Gyomaendrődön a helyi HUN-BOX SE által szervezett küzdősport gálát, ahol a klub versenyzője, Német Richárd MMA-ban szerzett Európa-bajnoki címet. A harcosok a nyár további részében sem álltak le, a tréningek mellett több versenyen is bizonyítottak.
Telt ház előtt rendezték meg a Varga Lajos Sportcsarnokban az I. Gyomaendrődi Küzdősport Gálát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft