"KYOKUSHIN KARATE" címkével ellátott hírek
A magyarországi kyokushin karaténak új 6. danos mestere van.
Szombaton Szentes rendezték meg a Knock-Down diákolimpiát, melyen 49 egyesült közel 300 fővel vett részt. Az Orosházi Kyokushin Karate Szabaidős Kör Egyesület 10 fővel indult a megmérettetésen.
Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidős Kör tagjai számára is megkezdődött az igencsak mozgalmasnak ígérkező 2016 évi versenyidény.
Az elmúlt szombaton rendezték meg Romániában, Nagyszebenben (Sibiu) a 7. Mas Oyama Memorial Utánpótlás Európa Kupát. A versenyen 8 ország közel 250 versenyzője vett részt köztük az orosházi karatésok is. Shihan Zsiga Zsolt tanítványai közül 3 fő indult a versenyen és végzett nagyon szép eredményekkel.
A hétvégén rendezték meg Angliában a 7. Európa Kupa, mely egyben a 39th British Open Kyokushon karate verseny volt. A versenyen 16 ország 7 szervezet versenyzői neveztek és mérettettek meg. A verseny az Európa bajnokság után a második legrangosabb eseménynek számít.
Szombaton Romániában, Buzauban rendezték meg az All Kyokushin Karate utánpótlás és U22-es világkupát, ahol Shihan Zsiga Zsolt tanítványai 16-os és 32-es tábláról kezdték meg a küzdelmeket.
2014. október 18-án került megrendezésre a XVII. Knockdown Bushido Utánpótlás Európa Kupa. A küzdelmek 5 páston folytak Budapesten a Pestszentimrei Sportkastélyban.
2014. május 31-én rendezték meg a Kiskunmajsán a Tadashii Kupát, amelyen az Orosházi Kyokushin Karate Egyesület versenyzői egy aranyérmet, három ezüstérmet és négy harmadik helyezést hoztak el.
Shihan Zsiga Zsolt, 5 dan kyokushin karate klubja Orosházán a Hanshi Dr. Adámy István 8 dan vezette Magyar Kyokushin Szövetség tagja. A ma 45 éves szakember tizenhét éves volt, amikor 1984-ben egy tanuló létére egyszerre csak annak a csoportnak az élén találta magát, ahová korábban csak edzeni járt. Hirtelen nem is tudta, hogy mit kell csinálnia.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft