"LABDARÚGÁS" címkével ellátott hírek
A legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN Nikolics Nemanját, a Chicago Fire magyar válogatott csatárát választotta az év újoncának az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS).
Nem lett meg a száz gól, de így is hiányérzet nélkül zárhatta a füzesgyarmati labdarúgó csapat a bajnokságot, hiszen már két fordulóval a végső összecsapás előtt eldőlt, hogy megnyeri azt. Erre már csak ráadás volt, hogy könnyed játékkal, három góllal legyőzte a zárófordulóban a Szarvas együttesét.
Egyesületünk 2016 júniusától átvette az U19-es utánpótlás csapat felkészítését a Füzesgyarmati SK-tól.
Városunk focicsapata a megyei bajnokságban folyamatosan javuló teljesítményt mutat.
Minden évben nagy sikerrel rendezik meg Újkígyóson a Téli Kupát, mely idén február 19-én
Három forduló ment le az NBII-es bajnokságból, és a csabaiak statisztikusának még nem kellett megnyitnia a házi gólszerzők listáját. A Soroksár optimális ellenfélnek látszott arra, hogy a hazaiak levegyék magukról a góltalanság átkát. Ami végül sikerült is, de az első gól nem hozta meg az első győzelmet, csak az első pontot. Egyébként is, mindössze két percig tudtak örülni a hazaiak, mert ennyi idő telt el a vezető gól és az egyenlítő gól berúgása között.
A bajnokság előtt megtartott szurkolói találkozón a csapat játékosai és vezetői egyértelműen fogalmaztak: csak két eredmény fogadható el a bajnokság végén, az első vagy a második helyezés. Az együttes elhatározott szándéka, hogy egy éven belül visszakerüljön a legmagasabb osztályba. Az odavezető utat kizárólag a győzelem építőköveiből lehet kiépíteni. Két győzelem helyett eddig két vereség került a csabaiak neve mellé a tabellán. Nem csak a vereségek, a pályán történtek sem mutattak az NBI irányába…
„Le style est lhomme même” – a stílus maga az ember. Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja mondta ezt 1733-ban, akadémiai székfoglalóján, és a mondat a mai napig érvényes, sőt, ma talán még jobban, mint Buffon korában. A francia természettudós tudta, hogy mit beszél. Mint ahogyan tudták, hogy mit beszélnek a Békéscsaba 1912 Előre FC vezetői, új és régi játékosai a Kórház utcai stadion állóhelyi lelátójának A - szektora előtti oldalvonal mellett berendezett asztalainál szemben ülve a drukkerekkel.
A magyar labdarúgó válogatott az Európa bajnokságon 2016. június 18-án este nyolc órakor kivetette nyakából Marseille 46 éves átkát. 1969. december 3-án világbajnoki pótselejtező mérkőzésen, a magyar labdarúgó válogatott a Stade Velodromeban 4-1-re kikapott a csehszlovák válogatottól, és nem jutott ki az 1970-es mexikói világbajnokságra.
Az Európa-bajnokságon szoros, kiegyensúlyozott csoportra számít Marcel Koller, a magyarokkal azonos négyesben szereplő osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft