"LABDARÚGÓ EB" címkével ellátott hírek
Egy évvel a rajt előtt, szerdán kezdődik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy hónapig tartó első jegyigénylési szakasza.
Korlátozott számban még lehet jegyeket vásárolni a jövő héten kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire.
A spanyol labdarúgó-válogatott megvédte Európa-bajnoki címét, miután vasárnap a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadal kijevi döntőjében 4-0-ra nyert az olasz csapat ellen.
A hagyományosan lengyelbarát magyarok mellett a többi külföldi szurkoló is megszerette Lengyelországot, és 81 százalékuk a lengyel-ukrán szervezésű labdarúgó Európa-bajnokság után újra meg akarja látogatni az országot - derül ki az Eb lengyel szervezői által pénteken ismertetett felmérésből.
Horvátország biztossá teheti továbbjutását, Olaszország lendületben maradna a labdarúgó Eb csoportmérkőzésein. A adriai derbi este 6 órakor kezdődött.
Az orosz külügyminisztérium reméli, hogy még egyszer nem fordulnak elő olyan atrocitások a labdarúgó Európa-bajnokság során, mint amilyenek kedden érték Varsóban orosz szurkolók egy csoportját - jelentette ki szerdán a tárca képviselője.
Bekövetkezett az, amitől fél Európa tartott: a lengyel futballhuligánok megmutatták harciasságukat a Lengyelország-Oroszország csoportmérkőzés (1-1) előtt.
Kedd este találkozik a labdarúgó-Európa-bajnokság egyik házigazdája, Lengyelország Oroszországgal, ami a pályán kívül is az egyik legtüzesebb csatának ígérkezik. A Blikk például egyesen futballháborút jósol.
Szurkolói rendbontás miatt a horvát, az orosz, a német és a portugál szövetség kap várhatóan pénzbírságot a labdarúgó Európa-bajnokságon. A kontinentális szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága napokon belül ülésezik ezekben az ügyekben.
Hétfőn – utolsóként – a D-csoport tagjai is bemutatkoznak a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, Donyeckben. Az angolok sorozatban öt sikertelen próbálkozás után fektetnék ismét két vállra a minden sorozatot tekintve 21 mérkőzés óta veretlen franciákat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft