"LAKBERENDEZÉS" címkével ellátott hírek
Az internetes rádióműsorok, vagyis a podcastok, illetve a hangoskönyvek új korszakát hozná el egy dizájner egy stílusos ötlettel.
Tavaly épp a második gyermekükkel volt otthon a mezőberényi Schäfer Anett, amikor megmozdult a föld… Pontosabban a gimnáziumi magyartanár számára beindult valami: egyre jobban beleásta magát a lakberendezés tudományába. Persze ez így túl smafu lenne… Ugyanis ezt a szép, új tevékenységi kört már évekkel korábban vette fel élmény- és tudástárába. (Amikor az első srácuk született.) De szerintem jobb, ha ő mesél...
Tavaly épp a második gyermekükkel volt otthon a mezőberényi Schäfer Anett, amikor megmozdult a föld… Pontosabban a gimnáziumi magyartanár számára beindult valami: egyre jobban beleásta magát a lakberendezés tudományába. Persze ez így túl smafu lenne… Ugyanis ezt a szép, új tevékenységi kört már évekkel korábban vette fel élmény- és tudástárába. (Amikor az első srácuk született.)
Nem könnyű több száz érdekesebbnél érdekesebb emberről, vállalkozásról készült írás közül válogatni, de a best ofnak folytatódnia kell! Picit elutazunk Budapestre is, hogy aztán visszatérjünk Gyulára. A megyejárással.
A telefonja ébresztőóráját éjfél után két órára állította be. Mostanában minden nap hajnal előtt ébredt, mert szorította feladat. Szervezete bár meg nem szokta a korai kelést, de lelkének feszültsége mégis segített neki abban, hogy legyőzze fáradságát. Napközben bankban dolgozott, csak ilyenkor jutott ideje arra, hogy az éjszakai hajnal csendjében elmerülhessen diplomamunkájában. Ilyenkor persze haladt is, semmi nem zavarta.
Az Egyesült Államokban országszerte egymást sem kímélő vásárlók tömegei rohamozták meg az áruházakat a fekete péntek napján, amikor a kereskedők a hagyományok szerint 70 százalékig terjedő árengedményekkel fogadták őket.