"LÁNY" címkével ellátott hírek
Több tucatnyi magyar lány lett szexuális kizsákmányolás áldozata a belgiumi Gent városában - jelentették be a belga és a magyar rendőrség képviselői vasárnapi sajtótájékoztatójukon Budapesten.
Egyre gyakrabban kerülnek kórházba a fiatalok, főképp a lányok az alkohol mértéktelen fogyasztása miatt Németországban a wiesbadeni statisztikai hivatal felmérése szerint.
Csoportos szexpartin vett részt a www.extra.cz prágai bulvár hírportál szerint a cseh köztársasági elnök lánya. Katerina Zemanová tagadja a portál állítását, az elnöki hivatal szerint a közzétett képek hamisítványok.
A nevét még nem tudni, csak azt, hogy egyre többször tűnik fel a már nem is olyan bús képű Robert Pattinson oldalán - írja a hirado.hu.
Megőrülnek a japánok azért a 17 éves amerikai lányért, aki hajszálra olyan, mint egy Barbie.
Ismét kiterjesztették a nyomozást Spanyolországban I. János Károly király másodszülött lánya, Krisztina ellen férjének sikkasztási ügyével kapcsolatban.
Egymillió eurót - 300 millió forintot - nyert élete első lottószelvényével egy 17 éves lány Nagy-Britanniában.
Ketten is megerőszakoltak egy 15 éves részeg, magatehetetlen lányt egy házibuliban Budapesten. A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást a 18 és 19 éves fiúk ellen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
A 18 lányt válságos állapotban szállították kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.
Cápatámadásban életét vesztette egy 15 éves lány az indiai-óceáni Réunion szigetén - közölték kedden a Madagaszkártól nem messze lévő sziget hatóságai.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft