"LÁNY" címkével ellátott hírek
A Varga Melinda, Juhász Barbara összeállítású magyar lánycsapat aranyérmet nyert a 18 éven aluli sakkozók Európa-bajnokságán a szlovéniai Mariborban.
Az Oscar díjas Halle Berry keményebb törvényeket sürget a paparazzik ellen. Mindenekelőtt a hírességek gyermekeit kellene jobban védeni a nyomuló, erőszakos fotósoktól - javasolta Berry egy törvényjavaslattal kapcsolatos meghallgatáson a kaliforniai fővárosban, Sacramentóban.
Jogerősen 10 év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a békéscsabai nőt, aki ismerőseivel 2011 decemberében megpróbálta meggyilkoltatni édesapját. A most húszéves nőt nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérletében mint felbujtót mondta ki bűnösnek a táblabíróság. Az apát otthonában bántalmazó két mezőberényi férfit egyaránt 12-12 év fegyházra ítélte a bíróság.
Paris, a második a három Jackson-gyerek közül. Mint anyja elmondta, a kamasz lány "mostanában sok mindenen átment".
Elérkezett a kicsengetések ideje, amikor a diákok együtt ünneplik a líceum végét, a lányok általában szebbnél szebb ruhákba öltözve. Már, ha mehetnek.
Kislánykorunk óta hallhatjuk, amint nagymamáink, édesanyáink, a szomszéd néni, és még sokan mások traktálták a lánykákat a szerelmi babonákkal. „Ne ülj az asztal sarkára, mert nem mész férjhez!” – hangzott el minden családi összejövetelen. Nézzük csak, milyen hiedelmek léteznek.
A brit bakfisok évente 183-szor veszekednek anyjukkal és 123-szor sírnak fiúk miatt - áll egy brit tanulmányban.
Körülbelül egy évtizede nyomtalanul eltűnt három lányt talált meg élve helyi idő szerint hétfő este az ohiói rendőrség Clevelandben; a helyi média szerint most derült fény arra, hogy azóta egy házban tartotta fogva őket három latin-amerikai férfi.
Három lövéssel vetett véget saját lánya életének egy afgán férfi háromszáz falubeli szeme láttára, mivel a férjes fiatalasszony megszökött unokatestvérével, s így besározta családja jó hírét.
Bolíviában fogták el és onnan hozták haza azt az ercsi férfit, aki ellen gyermekkorú lánya molesztálása miatt indított eljárást a rendőrség 2008-ban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft