"LÁNY" címkével ellátott hírek
Szexuális kapcsolatot akart létesíteni későbbi gyilkosa azzal a 16 éves szigetszentmiklósi lánnyal, akit a halásztelki Duna-partra csalt. Az áldozat elutasította a közeledését, ezért a férfi dühében megölte - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a gyanúsított vallomása alapján kedden.
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság pénteken azt a 31 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy 16 éves szigetszentmiklósi lányt szerda este Halásztelken - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.
Megöltek egy 16 éves lányt szerdán a kora esti órákban Szigetszentmiklóson, a gyilkossággal gyanúsított 31 éves férfit őrizetbe vették és kihallgatták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken.
Két férfi savval öntött le négy, iskolából hazatérő lánytestvért India északi részén, az egyik áldozatot súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba. Az incidens kedd este történt Uttar Prades államban, mintegy 100 kilométerre Újdelhitől. A 19 és 24 év közötti lányok - közülük hárman oktatóként dolgoznak - tanítás után hazafelé tartottak, amikor két, motoron ülő férfi obszcén megjegyzéseket tett rájuk, majd egyikük savval fröcskölte le őket.
Furcsa betörőre bukkant otthonában egy Georgia államban élő férfi, aki házába visszatérve kanapéján egy idegen lányra lett figyelmes. A hívatlan betolakodó a tulajdonos megérkezésére annyira megijedt, hogy összepisilte magát, és sűrű bocsánatkérések közepette elszelelt. Nem tudható, hogy pontosan miért is tört be a lakásba a diáklány, mivel a tulajdonos rajtakapta, annyi azonban bizonyos, semmit nem vitt magával saját holmiján kívül.
Az 1447 szöuli általános iskolás, középiskolás és egyetemi hallgató bevonásával készült felmérés szerint a fiatalok 5,9 százaléka küzd okostelefon-függőséggel. A lányoknál 8,3 százalékos a függők aránya: ez majdnem háromszor magasabb a fiúknál mért 2,8 százaléknál. A felmérést a szöuli önkormányzat által működtetett I will Center nevű intézet készítette, amelyet az internetfüggőség problémájának kezelésére hívtak életre.
Pénzre volt szüksége a szórakozáshoz egy fiatalkorú tatabányai lánynak, ezért betörést szervezett szülei házába - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.
A Sajóban találták meg annak a 18 éves sajóvámosi lánynak a holttestét, aki múlt hétfőn tűnt el.
Két fiatal férfi támadott meg és rabolt ki egy 18 éves lányt Miskolcon, alig negyedóra alatt elfogták őket - számolt be a szerdán történt esetről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken. A bíróság az egyik rablót már el is ítélte.
Evelin Banev tízéves kislányát, Larát iskolába vitte egy testőr, amikor három álarcos férfi Bojanában, Szófia elit negyedében megállította az autót, rálőtt a testőrre, aki megsebesült.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft