"LÁNY" címkével ellátott hírek
Szerződés kötött egy apa és lánya az Egyesült Államokban: a 14 éves bakfisnak 200 dollár üti a markát, ha öt hónapig távol tartja magát a Facebook közösségi portáltól.
Hatalmas visszhangot keltett és szerteágazó vitához vezetett a japán sajtóban és az interneten, hogy a szigetország legnépszerűbb popcsapatának egyik tagja kopaszra borotválta fejét, vezeklésül azért, mert a banda szabályait megszegve randevúzott egy fiúval.
Bevallotta egy bulizós anya, hogy kislányát hároméves korától edzette ahhoz, hogy mire felnő, jól bírja az alkoholt. Ezen kívül nyomós oknak bizonyult az is, hogy nem volt kivel vedelnie.
Eltűnés miatt keresi a Makói Rendőrkapitányság Urbán Anasztázia 14 és Pető Krisztina 17 éves makói lakosokat, aki 2013. január 21. napján a késő délutáni órákban otthonukból ismeretlen helyre távoztak, és azóta életjelet nem adtak magukról.
Megrázta a családtagokat és ismerősöket annak a 25 éves fogorvosi asszisztensnek a halála, akinek a testét a testvére háza előtt találták meg a nagy-britanniai Deal városban.
Justin Bieber szakítása után most új terepre merészkedik. Felnőttes játékba kezd.
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 18 éves lány, akit a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el egy busz csütörtökön Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.
Saját szívét tartotta a kezében a műtéten átesett fiatal lány.
Egy 18 éves lány halt meg szerda este Győrött szén-monoxid-mérgezésben - közölte csütörtök reggel a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Megkezdődött a megerőszakolt lány támadói elleni büntetőper Újdelhiben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft