"LÁTOGATÁSI TILALOM" címkével ellátott hírek
Látogatási tilalmat rendeltek el a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház teljes területén pénteken, mert jelentősen nőtt az influenzás megbetegedések száma a megyében - közölte az intézmény főigazgatója az MTI-vel.
Látogatási tilalmat rendel el az Orosházi Kórház vezetése péntektől az intézmény több osztályán - tájékoztatta a kórház szerdán az MTI-t.
Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat. A budapesti Honvédkórház több telephelyén is tilos a látogatás.
Több kórházban sem lehet betegeket felkeresni az influenzajárvány miatt.
Az influenzajárvány miatt újabb egészségügyi intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat.
Az influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.
Az influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.
Az orosházi kórház valamennyi osztályán látogatási tilalmat rendelt el az influenzás betegek számának növekedése miatt Duray Gergő főigazgató - tájékoztatta az egészségügyi intézmény kedden az MTI-t.
Több mint ötven egészségügyi és ápolási intézményben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.
Az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) legfrissebb összesített adatai szerint az országban március 14-20. között az előző hetinél 36 százalékkal kevesebb, 15 ezer beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, tehát levonulóban van a járvány.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó