"LÁZÁR JÁNOS" címkével ellátott hírek
Teljes tévedés a nemzeti érdek föladása - jelentette ki Lázár János szerda reggel Maroslelén.
Lázár János kormánybiztos és a ménesbirtok meghívására az áprilisi megyegyűlést Mezőhegyesen tartotta a megyei képviselő-testület. Lázár János napirend előtt arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy a kormány milyen szerepet szán Mezőhegyesnek és a ménesbirtoknak. Az ülésen a polgárőrség előző évi munkáját is véleményezte a megyei testület.
A Miniszterelnökség korábbi vezetője egy falunapon próbált utánajárni, mi a jó foci titka.
A 47-es főút Kastélykert utcai csomópontjának biztonságosabbá tétele, a Honvédelmi Sportközpont és a kézilabdacsarnok létesítése az a három témakör, amiben azonnali segítséget ígért Algyőnek Lázár János, a térség országgyűlési képviselője.
Orbán Viktor még azt a lehetőséget sem adta meg Lázár Jánosnak, hogy ő maga jelenthesse be, távozik a kormányból. A miniszterelnök egy szenvtelen mondattal dobta az elmúlt évek egyik legnagyobb hatalmú politikusát. Lázár kicsivel később egy interjúban igyekezett hangsúlyozni, hogy ez az egész az ő döntése volt. Őszintének csak akkor tűnt, amikor a hallgatókat (és leginkább magát) arról biztosította, hogy ő még húsz év múlva is mindössze 63 éves lesz.
Csanádalbertiben történt az áttörés: a Miniszterelnökség vezetőjét egy közmunkás vette rá a bocsánatkérésre.
Több mint egy emberöltőnyi fejlődést és szabadságot vettek el az országtól 1956 árulói - fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a forradalom évfordulója alkalmából a makóiaknak küldött üzenetében.
Lesz nyugdíjprémium 2017 novemberében – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a 100. Kormányinfón - olvasható a híradó.hu-n.
Lázár Jánosnak kezd elege lenni a napi három és fél órás ingázásból, és a következő ciklusban inkább képviselő lenne – mondta.
A kötelező elosztási mechanizmus miatt újabb vitákra számít a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki erre hivatkozva kéri, hogy az emberek véleményt nyilvánítsanak az október elején induló nemzeti konzultáción és megválaszolják: kitartanak-e amellett, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft