"LEÉGETT" címkével ellátott hírek
Leégett szerdára virradóra egy 16. századi fatemplom a morva-sziléziai Trinec város peremén. A rendkívüli értékű műemlék gyakorlatilag megsemmisült - jelentette be Petr Kudela, a morva-sziléziai tűzoltóság szóvivője szerdán.
Kigyulladt egy csirkenevelő telep egyik épülete Orosháza külterületén, a tűzben 8700 baromfi pusztult el - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Mintegy négyezer hegedű égett el abban a tűzben, amely a szászrégeni hangszergyár maroshévízi részlegében keletkezett hétfő este - jelentette kedden az Agerpres hírügynökség.
A lángok martaléka lett Anglia talán legrégibb szállodája, a 250 éves Royal Clarence Hotel a dél-angliai Exeter városában, az épület egy része szombaton dőlt össze, miután az előző nap egy szomszédos házról átcsaptak a lángok.
Súlyos károkat okozott az előző éjjel kiütött tűz a zuglói zsinagógában - tájékoztatta az MTI-t kedden este a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz).
Tűz ütött ki egy nyugdíjasotthonban vasárnap a Kijev közelében lévő Litocski faluban, a tűz következtében az első adatok szerint 16-an veszették életüket.
Szombatra már több mint száz házat pusztított el a bozóttűz Ausztrália déli részén, Melbourne-től délnyugatra, a híres turisztikai látványosságnak számító Great Ocean Road tengerparti út mentén.
Húszmillió forintba kerülne az 1993-ban létrehozott Sportcsillagok Falának újbóli megalkotása, miután a lángok martalékává vált, amikor csütörtök hajnalban leégett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka.
Leégett egy kétszintes, fából készült vadászház Somogymeggyes külterületén pénteken - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtófelelőse az MTI-t.
Kigyulladt egy tésztagyár épülete Verpeléten kedd este, jelenleg is 18 tűzoltó hűti az 5400 négyzetméteres alapterületű csarnokot - tájékoztatta a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője szerda délelőtt az MTI-t.