"LEGO" címkével ellátott hírek
Nettó árbevételét mintegy 11 százalékkal, nyereségét pedig 13 százalékkal növelte tavaly a Lego Manufacturing Kft. - közölte a dán társaság nyíregyházi leányvállalata az MTI-vel. A Lego-csoport 85 éves fennállása óta a legmagasabb bevételt könyvelhette el 2016-ban.
Saját közösségi szolgáltatást indított a Lego, amit mindenben az építőkockákra alapoz.
A szó valóságos értelmében gyerekjáték drónt csinálni néhány Legóból és egy kis kiegészítő elektronikából.
Három év alatt, 300 ezer legókocka felhasználásával építették meg az északkelet-angliai Durham székesegyházának kicsinyített mását - olvasható a katedrális honlapján.
Csaknem öt százalékkal, több mint 1,4 milliárd forinttal növelte nettó árbevételét a Lego Manufacturing Kft. 2015-ben - közölte a dán cég Nyíregyházán működő leányvállalata az MTI érdeklődésére szerdán.
A Lego bővíti nyíregyházi gyárát, a 30 milliárd forint értékű beruházás keretében a cég 1600-zal növeli munkaerő-állományát - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
A legkorszerűbb orvosi technológiával felszerelt, mintegy 35 millió forint értékű gyermekmentő gépkocsit adományozott a dán Lego Csoport az Országos Mentőszolgálat nyíregyházi állomásának csütörtökön.
Kiállítás nyílt Waterloo városában Napóleon és legyőzője, Wellington herceg életéről legóból.
Miskolc egyik belvárosi üzletében hamis legókat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei - közölte Varga Zoltán, a NAV észak-magyarországi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense szombaton az MTI-vel .
Budapesten épült fel Közép-Európa legnagyobb Lego karácsonyfája. A 200 ezer építőkockából álló fa díszeit több száz gyerek készítette el. A ma megalkotott játékokat holnap a Tűzoltó utcai gyermekklinikára szállítják, hogy az ottani fára is felkerülhessenek.