"LELŐTTÉK" címkével ellátott hírek
Lelőttek egy jegesmedvét, mert az állat megtámadta egy óceánjáró hajó biztonsági őrét a norvégiai Spitzbergákon.
Izrael egyiptomi határán lelőttek egy izraeli drogcsempészt - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfőn.
Járőröző katonák lelőttek vasárnap délután egy férfit a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, miután az késsel támadt utasokra - közölte a helyi ügyészség.
Lelőtték azt a három hímoroszlánt, amelyek a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkból szöktek meg - közölte a rezervátum szóvivője csütörtökön.
Izraeli katonák lelőttek egy palesztin fiatalt a dzseníni menekülttáborban szombat éjszaka kitört összecsapásban - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Kétséget kizáróan megállapították, hogy a hétfői berlini kamionos merénylet feltételezett elkövetőjét, Anis Amrit lőtték le pénteken az olaszországi Milánóban - jelentette be a német szövetségi legfőbb ügyész.
Lelőttek két orvost a rendelőjükben a németországi Hessen tartományban található Marburg városában - számolt be róla több német hírportál is.
Három órán át bolyongott szerda reggel Nagyszeben belvárosában egy medve. A hatóságok végül lelőtték.
Az Egyesült Államok egyik déli szövetségi államában, Észak-Karolinában zavargások törtek ki, miután egy rendőr lelőtt egy afroamerikait - hasonló esetek már többször előfordultak az elmúlt hónapokban.
Izraeli határőrök lelőttek hétfőre virradóra egy palesztin férfit, aki gépkocsijával nagy sebességgel feléjük tartott, és figyelmeztetésük ellenére sem állt meg - jelentette az izraeli közszolgálati rádió hétfő reggel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft