"LEMEZ" címkével ellátott hírek
Több mint tíz éve, 2008 óta nem készített lemezt a Pál Utcai Fiúk (PUF). A hazai rockszíntér egyik "veteránja", az 1983-ban alakult csapat idén rögtön két koronggal is jelentkezik: a KomolyZene című különleges koncertalbum már kapható, az új stúdióanyag pedig őszre várható.
Két új lemezanyagot rögzített az elmúlt hónapban az amerikai Nashville-ben Ferenczi György és a Rackajam.
Dolgozzátok fel címmel dupla album jelent meg a Tankcsapda főszereplésével. Az egyik korongon mások játsszák az egyik legnépszerűbb hazai rockcsapat dalait, a másikon a Tankcsapda értelmezte újra a hazai könnyűzenei színtér néhány klasszikusát.
Xcape címmel új Michael Jackson-lemez jelenik meg májusban, amely a néhai előadó archívumának nyolc, korábban meg nem jelent számát tartalmazza - közölte hétfőn a BBC News.
Lakatos. Az egyik legősibb eredetű foglalkozás, melynek gyökerei a fémkorszakra nyúlnak vissza. Tulajdonképpen egyidős a fém feltalálásával. Hiszen abban a pillanatban, amikor a fém, mint anyag megjelent az ember életében, egyúttal megszületett a fém megmunkálásának szükségessége is. A legelső megmunkálók persze még nem lakatosok voltak. Talán nyílhegyek gyártásával kezdődhetett el a fémek emberi szolgálatba állítása. Aztán jöttek a kardok, a tőrök, a lándzsák, a páncélok, lópatkók. Ezek a tárgyak szelektálták először a fémmunkásokat. A korabeli társadalmakban a gazdaság fontos részei lettek a fegyvereket gyártó, lovakat patkoló emberek, a fegyverkovácsok és a patkolókovácsok.
Ezt persze majd a rajongók döntik el, de Cher roppant magabiztos új albuma megjelenésekor.
Közel 42 ezer svéd koronáért (másfél millió forintért) kelt el vasárnap egy ritka ABBA-lemez azon az online árverésen, amelyen a svéd együttes relikviáira lehetett licitálni.
A dél-koreai rapper, Psy szeptemberre tervezett új albumán dolgozik, miközben Gentleman című slágere átlépte az 500 milliós nézettséget a YouTube videomegosztó portálon.
Az énekesnő hatalmas, aranyszínű kamionon jelentette be új lemeze címét és megjelenési dátumát.
Újra összeáll, s hamarosan új lemezzel is jelentkezik a huszadik születésnapját ünneplő Backstreet Boys zenekar.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft