"LEMONDOTT" címkével ellátott hírek
A Magyar Vízilabda Szövetség négy fontos testületének vezetője mondott le egy időben – írja a vlv.hu.
Lemondott Bozo Petrov horvát házelnök a parlament csütörtöki ülésén.
Benyújtotta lemondását hétfő este a napok óta támadások és viták kereszttüzében álló Michael Flynn, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója.
Braienről már a kórházban lemondott szülőanyja, így nagyobb az esély, hogy a baba hamar örökbefogadókra talál. Rejkjavíkban pedig az a ritkaság esett meg, hogy az egykori év első babája szülte meg az év első újszülöttjét.
Lemondott posztjáról Deutsch Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) fogyatékosok sportjáért felelős alelnöke.
Bejelentette lemondását Matteo Renzi, miután az olasz szavazók többsége nemmel szavazott alkotmányos reformterveire a vasárnapi népszavazáson az urnazárást követően közzétett exit poll felmérések szerint.
Lemondott tisztségéről a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója, Rátóti Zoltán, aki döntését családi elfoglaltsággal indokolta hétfőn a teátrum évadnyitó társulati ülésén a somogyi megyeszékhelyen.
Lemondott tisztségéről Balogh József (független) polgármester, akit kedden másodfokon, jogerősen tíz hónap - két év próbaidőre - felfüggesztett börtönre ítéltek - tájékoztatta Fülöpháza jegyzője szerdán az MTI-t.
Leonyid Szluckij magára vállalta a felelősséget az Eb-ről kiesés miatt, ezért lemondott.
Lemondott posztjáról Avi Gabaj, Izrael környezetvédelmi minisztere tiltakozásul az ultranacionalista Avigdor Liberman védelmi miniszteri kinevezése ellen - jelentette a helyi közszolgálati rádió péntek reggel.