"LEONARDO DICAPRIO" címkével ellátott hírek
Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.
Al Pacino is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood című Quentin Tarantino-film sztárszereposztásához – számolt be róla a Variety.com.
Steven Spielberg és Leonardo DiCaprio ismét együtt dolgozhat: Variety.com értesülése szerint az Oscar-díjas rendező és DiCaprio is tárgyal az Ulysses S. Grant amerikai elnökről (1822-1877) szóló film elkészítéséről.
A történelem majd igazságot tesz, amiért nem tesz semmit a klímaváltozás ügyében, mondta.
Az amerikai sztárszínész 1 millió dollárt utalt át Houstonnak.
Kate Winslet végre vallott szoros kapcsolatáról Leonardo DiCaprióval.
Leonardo DiCaprio játszhatja Leonardo da Vincit egy új játékfilmben, amely Walter Isaacson könyvén alapul - értesült a Deadline.com.
Leonardo DiCaprio megállapodást írt alá a kihalás szélére sodródott kaliforniai disznódelfinek megmentéséért a mexikói elnökkel és egy mexikói mágnással - írta meg a The Hollywood Reporter.
A kelet-szibériai Jakutföld lakói biztosra akarnak menni: mivel kedvenc filmsztárjuk, Leonadro DiCaprio eddig nem kapott Oscar-díjat, közadakozásból készíttetnek számára egyet, hogy idén végre kezébe foghassa legalább a "jakut Oscart".
A Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft