"LESZBIKUS" címkével ellátott hírek
A konstrukció csak elsőre tűnik bonyolultnak.
Első fokon tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a rijekai (Fiume) bíróság Mirjana Vulint, a lopacai pszichiátria volt igazgatóját, aki törvényellenesen, erőszakkal tartott fogva és "kezelt" öt éven keresztül egy leszbikus lányt - írta a Jutarnji List című horvát napilap csütörtökön.
Jogerősen 350 ezer forint nem vagyoni kártérítés és kamatainak megtérítésére kötelezte a Fővárosi Törvényszék a Kispesti Waldorf Iskolát, amiért 2013-ban elutasította egy diák felvételét miután szülei közölték a leendő iskolával: a gyermeket két anyuka neveli - közölte a felperest képviselő Háttér Társaság az MTI-vel szerdán.
Lányokat és transzlányokat hív csókolózni a Labrisz Egyesület csütörtök este 8 órára ELTE BTK területén lévő Könyvtár Klubba, a Múzeum körútra. A csók-flashmobbal szeretnének tiltakozni az ellen, hogy nemrég a klubban egy pultos lány a beszámolók szerint „visszataszító hangnemben” kiabált rá két lányra, akik megcsókolták egymást.
Jackie Biskupski volt utahi állami törvényhozó személyében, szoros versenyben, először választottak nyíltan leszbikus politikust Salt Lake City polgármesterévé.
Megvétózta helyi idő szerint szerdán Arizona kormányzója azt a törvénytervezetet, amelynek értelmében az államban működő cégek vallási okokra hivatkozva megtagadhatták volna a meleg és leszbikus ügyfelek kiszolgálását.
Európában talán kevéssé ismert, de az Egyesült Államokban már 25. alkalommal adják át - írta a hirado.hu.
A tunéziai-francia Abdellatif Kechiche La vie d,Adele (Adele élete) című filmjének ítélte vasárnap este a Steven Spielberg vezette zsűri az Arany Pálmát a 66. cannes-i filmfesztiválon.
A bevallottan leszbikus Kirsten Vangsness, a Gyilkos elmék című krimisorozat egyik szereplője az erősen vallásos amerikaiak legnépszerűbb sorozatszínésze. E-Poll piackutató intézet felméréséből ez derül ki, amelyet a rendszeresen templomba járó tv-nézők körében végeztek.
Beszélgetések, filmvetítések, könyvbemutatók, farsangi buli, színházi előadás és sportprogramok is szerepelnek az első magyarországi LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) Történeti Hónap ingyenes rendezvényein.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft