"LETARTÓZTATÁS" címkével ellátott hírek
Újabb, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el kedden a Fejér megyei nyomozók a TEK munkatársaival együtt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
A bíróság elrendelte a péntek esti veszprémi halálos dulakodás gyanúsítottjának letartóztatását, a férfi beismerő vallomást tett - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel hétfőn.
Négy afgán és egy pakisztáni menedékkérőt tartóztattak le a szlovén hatóságok embercsempészet miatt - közölte a szlovén rendőrség szerdán.
Két hónapos előzetes letartóztatásba helyezik a lengyel bankfelügyelet (KNF) két héttel ezelőtt lemondott, korrupcióval gyanúsított elnökét, Marek Ch.-t - döntött az illetékes katowicei bíróság csütörtökre virradó éjjel.
Hadiipari mérnököket és tudósokat próbált beszervezni.
A Szegedi Járásbíróság ügyészi indítványra két hónappal meghosszabbította Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Előzetes letartóztatásba helyezett a Győri Járásbíróság egy nőt, akinek a gyermeke ismeretlen körülmények között meghalt - tájékoztatta Máté Kinga, a Győri Törvényszék szóvivője kedden az MTI-t. A Kisalföld információi szerint a 28 éves nő szombat éjjel halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden.
Észak-Írországban letartóztatták egy negyven évvel ezelőtti, az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) britellenes katolikus milícia számlájára írt gyilkosság egyik gyanúsítottját, aki a vádak szerint tíz protestáns gyári munkás megölésében játszott szerepet.
Tele voltak hamis papírokkal és hőkamerákkal. A török rendőrség hajtóvadászatot indított az isztambuli öngyilkos merénylet elkövetői ellen.
Összecsaptak Donald Trump hívei és ellenfelei péntek este San Diego utcáin a republikánusok várható elnökjelöltjének e dél-kaliforniai nagyvárosban rendezett nagygyűlése után, a verekedőket rohamrendőrök választották szét, szombatra virradóra harmincöt tüntetőt letartóztattak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft