"LETARTÓZTATTÁK" címkével ellátott hírek
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt kezdeményezte két 16 éves békéscsabai fiú letartóztatását, akik szombaton este raboltak ki egy férfit Tarhoson.
Előzetes letartóztatásba került egy takarékszövetkezeti vezető, aki sikkasztással és csalással csaknem 60 millió forintos kárt okozott négy sértettnek - tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.
Letartóztatták Iszmáil Ali Szaíd Adíbot, a Maldív Köztársaság alelnökét, mert a hatóságok gyanúja szerint köze lehet a köztársasági elnök hajóján történt robbanáshoz - közölte a szigetország rendőrségének egy szóvivője szombaton.
Argentínában letartóztattak egy kormányügynököt, aki betört Sergio Massa ellenzéki vezető otthonába.
Resse Witherspoon túljutott első rendőrségi fotózásán. Érthető okokból, mindegyik fotó nélkülözi a sztármosolyt. Történt ugyanis, hogy a színésznő és párja, a magyar származású Jim Toth - a rendőrségi jegyzőkönyv szerint - 2013. április 19-én hajnali négy órakor súlyos közlekedési kihágást követett el.
A 24 éves Santos Barillas kétéves kislányát hagyta néhány órára magára az autóban, míg ő egy kaliforniai klubban szórakozott.
Letartóztatta az olasz rendőrség hétfőn Carmine Schiavonét, a nápolyi maffia, a camorra vezérének fiát, aki börtönben levő apja helyett vezeti a bűnszervezetet.
Tavaly júliusban a Batman legújabb részének bemutatóján egy támadó tüzet nyitott a nézőkre, 12 ember meghalt, 58-an pedig megsebesültek.
Betörők vertek meg egy férfit az otthonában, majd elrabolták a mobiltelefonját a Hajdú-Bihar megyei Bagamérban. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.
Ittas vezetésért őrizetbe vette Gérard Depardieu-t a párizsi rendőrség, miután leesett a motorjáról.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft