"LETARTÓZTATTÁK" címkével ellátott hírek
Előzetes letartóztatásba került egy takarékszövetkezeti vezető, aki sikkasztással és csalással csaknem 60 millió forintos kárt okozott négy sértettnek - tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.
Letartóztatták Iszmáil Ali Szaíd Adíbot, a Maldív Köztársaság alelnökét, mert a hatóságok gyanúja szerint köze lehet a köztársasági elnök hajóján történt robbanáshoz - közölte a szigetország rendőrségének egy szóvivője szombaton.
Argentínában letartóztattak egy kormányügynököt, aki betört Sergio Massa ellenzéki vezető otthonába.
Resse Witherspoon túljutott első rendőrségi fotózásán. Érthető okokból, mindegyik fotó nélkülözi a sztármosolyt. Történt ugyanis, hogy a színésznő és párja, a magyar származású Jim Toth - a rendőrségi jegyzőkönyv szerint - 2013. április 19-én hajnali négy órakor súlyos közlekedési kihágást követett el.
A 24 éves Santos Barillas kétéves kislányát hagyta néhány órára magára az autóban, míg ő egy kaliforniai klubban szórakozott.
Letartóztatta az olasz rendőrség hétfőn Carmine Schiavonét, a nápolyi maffia, a camorra vezérének fiát, aki börtönben levő apja helyett vezeti a bűnszervezetet.
Tavaly júliusban a Batman legújabb részének bemutatóján egy támadó tüzet nyitott a nézőkre, 12 ember meghalt, 58-an pedig megsebesültek.
Betörők vertek meg egy férfit az otthonában, majd elrabolták a mobiltelefonját a Hajdú-Bihar megyei Bagamérban. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.
Ittas vezetésért őrizetbe vette Gérard Depardieu-t a párizsi rendőrség, miután leesett a motorjáról.
Húsklopfolóval bántalmazta és bálakötözővel fojtogatta volt élettársát egy 69 éves lepsényi férfi - tudatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.