"LIBERÁLISOK" címkével ellátott hírek
A Magyar Liberális Párt ellenzéki árnyékbizottságot hív össze annak érdekében, hogy megvédjék a civil szervezeteket a "Stop Soros" törvénycsomagtól - közölte a párt ügyvivője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
Karácsony Gergely, a Párbeszéd és (nem csak) az MSZP miniszterelnök-jelöltje a tegnapi Békés megyei roadshow-ján kora délután Békéscsabára is ellátogatott. Először Bősz Anettel (MLP) az MSZP Választókerületi Irodában tartott sajtótájékoztatót, azt követően fütyülve az esőre, az Univerzál Áruház árnyékában ismertette a programját. Mi az utóbbira látogattunk el.
A Magyar Liberális Párt arra kéri a demokratikus ellenzéki pártokat, hogy ne működjenek együtt a Jobbikkal, mert az minden ellenkező állítás ellenére továbbra is "súlyosan antidemokratikus és kirekesztő" maradt.
A Magyar Liberális Párt (MLP) feljelentést tesz zsarolás miatt, ismeretlen tettes ellen a Fővárosi Főügyészségen, mivel szerintük a Közbeszerzési Döntő Bizottság (KDB) azért akadályozza a 3-as metrót pótló buszok bérlését, mert a KDB elnökét megzsarolták - jelentette be az MLP budapesti választmányi elnöke pénteken sajtótájékoztatón a fővárosban.
A Magyar Liberális Párt (Liberálisok, MLP) azt kérdezi Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy lemond-e a kormánya abban az esetben, ha érvénytelen és eredménytelen lesz az októberi kvótareferendum, vagy az igen szavazatok kerülnek többségbe.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) felszámolását kezdeményezi a Magyar Liberális Párt (MLP), a közoktatás szervezését és irányítását ugyanis szerintük az önkormányzatoknak kell végezniük.
Írásbeli kérdéssel fordultak az Európai Bizottsághoz uniós liberális képviselők a magyar-szerb határon építendő kerítés és a Magyarországon elfogadott új menedékjogi szabályok miatt - tudatta kedden a Liberálisok és Demokraták Európai Szövetségének európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja.
A Magyar Liberális Párt szerint a külföldi hitelezők által elvárt takarékossági intézkedésekről szóló görög népszavazás azt mutatja, hogy a felelőtlen, populista politika csődbe vezethet egy országot.
A Magyar Liberális Párt (MLP) szerint súlyos hiba volt Orbán Viktor részéről a Putyin-találkozó, majd a lengyel látogatás Varsóban, a miniszterelnöknek sikerült az országot az unió és a NATO megbízhatatlan szövetségesévé tenni.
Száz napja nem tudni, pontosan mi is áll az amerikai kitiltási botrány mögött, ezért a Magyar Liberális Párt (MLP) továbbra is követeli a kormánytól, álljon a nyilvánosság elé, és tájékoztasson arról, kik az ügy érintettjei, felelősei - mondta Fodor Gábor, az MLP elnöke szombati sajtótájékoztatója után az MTI-nek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó