"LIDL" címkével ellátott hírek
Kizárólag magyar dinnye érkezik a Lidl raktáraiba szerdától, egészen a belföldi dinnyeszezon végéig - közölte az áruházlánc szerdán az MTI-vel.
Heidi Klum német modellt szervezte be a diszkontlánc, de nem csak reklámarcnak.
Fokozatosan eltűnnek a bevásárlókosarak az üzletlánc boltjaiból. Több oka is van a változtatásnak.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintra bírságolta a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.-t (Lidl), mert a 2015-ös karácsonyi akciója idején a fa babaház játék reklámozásakor megtévesztette a fogyasztókat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
Amerikába készül a Lidl áruházlánc, a lépésre már több mint egy éve készülnek.
Szalmonellával szennyezett kölesgolyót hívott vissza a Lidl Magyarország Bt. - tette közzé a cég szerdán a honlapján.
Megtévesztő, a Facebook-on megjelent nyereményjátékokra hívja fel a figyelmet a Lidl Magyarország és a Penny Market, mindkét társaság azt közölte, hogy visszaéltek a nevével.
15 százalékkal emelték a Lidl-dolgozók bérét, így reagál a cég a szektort jellemző munkaerőhiányra.
A Lidl Magyarország július elsejétől 15 százalékkal megemeli a vállalat minden fizikai dolgozójának bérét, így a márciusi 5 százalékos emeléssel együtt 20 százalékkal emelkedik idén a vállalat több mint 4000 munkavállalójának 90 százalékát kitevő, az értékesítésben és a logisztikai központokban dolgozó alkalmazottak bére - közölte a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.
A Lidl Magyarország mind a 164 áruházát kinyitja április 24-től, a vasárnapi boltzárról szóló törvény módosításának értelmében.