"LIVERPOOL" címkével ellátott hírek
Az idén döntős Liverpool meglepetésre 2-0-ra kikapott a Crvena zvezda vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
A Real Madrid sorozatban harmadszor nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját, mivel a döntőben 3–1-re legyőzte a Liverpoolt. A spanyol csapatnál a csereként beálló Gareth Bale volt a nyerőember, aki két gólt szerzett, köztük talán az egész idény legszebb góljával, amikor is Marcelo beadása után a jobb felső sarokba ollózott. A Liverpoolban Mohamed Szalah az első félidőben megsérült, Loris Karius pedig két elképesztő potya gólt hozott össze.
A pesti bukás után a Liliom világhódító útra indult, a You'll Never Walk Alone pedig a darab musical-feldolgozásához íródott.
A Bayern München a címvédő Real Madriddal, a Liverpool pedig az AS Romával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
Három új útvonalat nyit Budapestről a diszkont légitársaság a tavaszi menetrendben.
Liverpoolba költözik a brit rock- és popzene elmúlt hetven évét bemutató British Music Experience múzeum, amelynek korábban a brit főváros adott otthont.
Túl nagyra tátotta a száját egy háromrétegű hamburgerhez Liverpoolban egy nő, ami miatt kiugrott helyéről az állkapcsa és orvosi ellátásra szorult.
Madarakkal "komponáltattak" zenét Liverpoolban: hagyták, hogy rápiszkítsanak a fák alá kirakott hatalmas kottákra, így jelölve a hangjegyeket. A művet Jon Hering zeneszerző öntötte végső formába.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft