"LŐFEGYVER" címkével ellátott hírek
Újabb, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el kedden a Fejér megyei nyomozók a TEK munkatársaival együtt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
Több mint 8,5 millió forint értékű adózatlan cigarettát találtak Rajkánál egy német kisbuszban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy rutinellenőrzés során, a sofőr lakásán pedig több mint 100 lőszerre bukkantak.
Lőfegyverrel visszaélés gyanúja miatt letartóztattak egy férfit Szabolcsban.
Az amerikai háztartásokban élő gyerekek nagyjából fele szokott olyan otthonokban tartózkodni, ahol van lőfegyver - derült ki a St. Louis-i Washington Egyetem kutatóinak felméréséből.
Hét ember ellen indult eljárás kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt. Egyikük komlói lakásából nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, egy lőfegyvert és lőszereket is lefoglaltak - számolt be kedden a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, a rendőrség munkatársaival közösen 2 db betárazott maroklőfegyvert, egy darab póttárat és 36 db lőszert találtak egy osztrák férfinél Röszkén. A fegyvereket és lőszereket lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.
Röszkén lépett be az országba az a szerb férfi, akinek autójából lőszerek és lőfegyverek kerültek elő.
Jogerősen tizennyolc év börtönbüntetéssel sújtotta a Fővárosi Ítélőtábla szerdán azt az abonyi férfi, aki 2012 nyarán közvetlen közelről fejbe lőtte tízéves, alvó kislányát.
Egy csaknem 600 ezer forintot érő szarvasbikát lőtt ki egy lakócsai férfi, akit a rendőrök akkor érték tetten, amikor a fiával hazafelé tartottak, vállukon szarvascombbal - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.
Két férfit is előzetes letartóztatásba helyeztek az elmúlt hét végén Zalában orvvadászat, illetve lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt - mondta el szerdai zalaegerszegi sajtótájékoztatóján a nagykanizsai rendőrkapitányság vezetője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft