"LOGISZTIKA" címkével ellátott hírek
Az MTA SZAB Logisztikai Munkabizottsága, a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar és a Békés Megyei Kormányhivatal közös szervezésében zajlott csütörtökön, a Logisztika Napja alkalmából megvalósuló „Logisztika a Dél-Alföldön” című Tudományos Konferencia. (Szarvas, Szent István Egyetem, AGK Tessedik előadója.)
A 2050-ig tartó társadalmi-gazdasági stratégia keretében Kazahsztán a közép-ázsiai térség logisztikai központjává válik, és kiépíti az ehhez szükséges infrastruktúrát - mondta Galimzsan Amirov nagykövet a két ország kapcsolatáról szóló logisztikai konferencián csütörtökön Budapesten.
Az oktatás egy társadalom legkomplexebb feladata. Számtalan bizonyítékot lehetne felsorolni ennek igazolására, ragadjunk ki közülük néhányat. Például azért, mert egyszerre jelenik meg benne a múlt, a jelen és jövő. Meg azért is, mert egyszerre érint mindenkit, kivétel nélkül. A normál családban élőket, a csonka családban élőket, az árvákat, az épeket, a fogyatékosokat. Nincs kivétel.
A Csepeli Szabadkikötő erősíti együttműködését a pozsonyi és a bécsi kikötőkkel, felméri a közös szolgáltatások fejlesztésének lehetőségét és teszteli a vízi úton történő konténerszállítás lehetőségét.
A NATO-val már egyeztetve döntött a kormány a szerdai ülésén arról, hogy a pápai repülőteret egy vegyes használatú civil és katonai teherszállító gépek fogadására is alkalmas intermodális logisztikai csomóponttá fejlesztik – közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter pénteken.
Az idén az első félévben 375 millió euró értékű ipari (logisztikai) ingatlan cserélt gazdát Közép-Kelet-Európában, a jelenlegi fejlesztésekből arra lehet következtetni, hogy jövőre élénkül ezek piaca - közölte a CBRE nemzetközi ingatlantanácsadó.
Az 52 cégből álló MASPED csoport a múlt évet 32 milliárd forint konszolidált, a csoporton belüli forgalomtól megtisztított nettó árbevétellel zárta, az adózott eredménye pedig 1 milliárd 184 millió forint volt - mondta Kautz István elnök-vezérigazgató.
A következő években 13 millió négyzetméter új logisztikai területre lesz szükség a közép-kelet-európai régióban, elsősorban a bevásárlóközpontok kiszolgálása miatt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft