"LONDON" címkével ellátott hírek
A diákok sértőnek találják, ezért kikerült a tananyagból az angol nyelven született első erotikus regény a Londoni Egyetemen.
Fejkamerákkal szerelik fel a londoni rendőrség fegyveres erőit a hatóság hétfői bejelentése szerint.
Márton Anita a hatodik körben zsibasztott! A londoni vb-n második lett súlylökésben!!!!!!
Az olimpiai bronzérmes Márton Anitától várható a legjobb szereplés a pénteken kezdődő londoni atlétikai világbajnokságon, amelyen 16 tagú magyar csapat vesz részt, soraiban öt utánpótláskorú versenyzővel.
Londonban, legalábbis a brit főváros egyik legelőkelőbb nagyáruházában már beköszöntöttek az ünnepek, a Selfridges Oxford Street-i üzletében ugyanis megnyílt a karácsonyi vásár.
"Nagyon nagy és izgalmas" kétoldalú kereskedelmi megállapodás megkötésére lát lehetőséget Londonnal az amerikai elnök. Donald Trump a brit médiában széleskörűen ismertetett keddi Twitter-üzenetében kiemelte az e megállapodással járó munkahelyteremtést is, ugyanakkor "nagyon protekcionistának" nevezte az Európai Unió Amerikával szembeni kereskedelmi politikáját.
A Paddington állomást hétfő reggel ürítették ki egy gyanús csomag miatt. Frissítés: kiderült, hogy a csomagban nem találtak semmi veszélyest, így bő két óra múlva feloldották a zárlatot.
Gyalogosok közé hajtott egy furgon hétfő hajnalban London északi részén, egy mecset közelében. A Brit Muszlim Tanács tájékoztatása szerint a szándékosan elütött emberek a helyi mecset közösségének tagjai, akik a Ramadán böjtjét követő esti imádságról távoztak.
A londoni tűzoltóság szerint halálos áldozatai vannak a nyugat-londoni Grenfell Tower toronyházban szerdán kitört tűzvésznek.
Legkevesebb hat embert megölt három merénylő szombat éjjel London belvárosában. Mark Rowley, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának parancsnoka vasárnap kora reggel bejelentette, hogy a rendőrség fegyveres egységei végeztek a támadókkal.