"LONDON" címkével ellátott hírek
Úgy tűnik, mégsem állami látogatásra megy Trump Londonba.
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: A brit közlekedési rendőrség (BTP) feltételezése szerint két ember összetűzése okozhatta a pánikot péntek este a londoni Oxford Circus metróállomáson, amelynek kiürítése közben többen megsérültek. A lövöldözésről szóló bejelentések vaklármának bizonyultak.
Egy férfi a lábán, egy nő a mellkasán sérült meg, de túlélték.
Szabadlábon védekezhet a szombati londoni gázolásos tömegbaleset okozója. A Scotland Yard vasárnap bejelentette, hogy elengedték a gépkocsi 47 éves vezetőjét, de a vizsgálat folytatódik ellene.
Tizenegy ember megsérült szombaton a londoni Természettudományi Múzeum előtt, ahol a járdára hajtott egy autó. A Scotland Yard szombat este bejelentette, hogy nem terrorcselekmény, hanem közlekedési baleset történt.
Gyalogosok közé hajtott Londonban egy autó szombat délután. A Scotland Yard tájékoztatása szerint többen megsérültek, de egyikük állapota sem súlyos.
Őrizetbe vettek vasárnap egy 21 éves férfit a londoni metróban péntek reggel elkövetett merénylettel összefüggésben.
A Testről és lélekről című díjnyertes alkotást szeptember 18-tól a brit főváros több mozijában is megtekinthetik a nézők - közölte a Londoni Magyar Kulturális Központ csütörtökön az MTI-vel.
A Scotland Yard terrorcselekménynek minősítette a londoni metróban pénteken történt incidenst.
A diákok sértőnek találják, ezért kikerült a tananyagból az angol nyelven született első erotikus regény a Londoni Egyetemen.