"LOPÁS" címkével ellátott hírek
Gyulán egy házból és annak udvaráról lopott két férfi, akik ellen vádemelést javasol a rendőrség.
A plébános táskájából lopott pénzt egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök rövid idő alatt elfogták. A gyanú szerint társával korábban kerékpárokat, illetve egy ház kamrájából szerszámokat is vittek el.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint két nappal korábban feltört egy garázst Békéscsabán, ellopott egy fűnyíró traktort és eladta.
Nagyszénáson, egy élelmiszerüzletből egy nő elvitt egy pénztárcát, amit a tulajdonosa a pulton felejtett. A lopást biztonsági kamera rögzítette.
Trükkös lopások gyanúsítottját vette őrizetbe a rendőrség Békéscsabán.
A rendőrség vádemelést javasol három férfi ellen, akik Békéscsabán, Orosházán és Kétsopronyban házakba, garázsokba törtek be.
Lezáratlan kerékpárt lopott egy férfi hétfőn 11 óra körül Köröstarcsán, a Kossuth utcából.
Lopások és kifosztás kísérlet gyanúsítottjait fogták el a rendőrök Szarvason. A négy nő és két férfi a jelenlegi adatok szerint Békés mellett Csongrád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is követett el bűncselekményt.
Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős budapesti nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük - közölte Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.
Motort lopott egy férfi Békéscsabán. Egy szolgálaton kívüli rendőr felfigyelt rá és értesítette kollégáit, akik elfogták.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft