"LOPÁS" címkével ellátott hírek
Békéscsabán, egy szórakozóhelyről ellopták két vendég táskáját. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatal lányokat a rendőrök rövid időn belül elfogták, a lopott dolgok egy részét is megtalálták náluk.
Egy olvasónk szerint pénteken 12 okostelefont loptak el a békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskolából (Közgé).
Bolti lopás, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés szerdán a megyében - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Békés megyében szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Ismeretlen tettesek ellopták egy család autójának zárt tetőcsomagtartóját, és azzal együtt a nagymama benne szállított holttestét is egy Rosztovhoz közeli kempingből.
Pénzt és mobiltelefont vitt el egy férfi Békéscsabán, a művészetek házának öltözőjéből. A rendőrség a gyanúsítottat kamerafelvétel alapján azonosította és vádemelést javasol ellene.
Közlekedési balesetek és lopások miatt intézkedtek tegnap a rendőrök Békés megyében - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Nagyobb kárt okozó lopás és orvvadászat bűntette miatt indított eljárást egy volt rendőr és társa ellen a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség a napokban, mert a gyanú szerint engedély nélkül kilőttek és eltulajdonítottak egy nagy értékű szarvasbikát - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t csütörtökön.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki ellopta és használni próbálta egy nő bankkártyáját Bélmegyeren.
Szeszes italt lopott egy férfi tegnap az egyik békéscsabai áruházból.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft