"LOPÁS" címkével ellátott hírek
Több mint 2 kilogramm nyári szarvasgombát szedett ki a földből négy férfi Szarvas határában. Engedélyük nem volt, a terület bérlője tetten érte őket. A rendőrség lopás miatt javasol vádemelést ellenük.
Többek között műszaki cikkeket, kerékpárt, baromfikat lopott egy férfi Békésen. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
Több százezer forintot és arany ékszereket vitt el egy nő az egyik szomszédjától Battonyán.
A tettes valószínűleg a kerítésen mászott be a vadasparkba - jelentette a közmédia tudósítója.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának rendőrei július 29-én a saját rendőrkapitányságuk által lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kiadott körözés alapján fogtak el egy 22 éves helyi férfit.
A rendőrök elfogták a Békéscsabán, az Árpád soron és a Lencsési úton történt, hasonló módszerrel elkövetett lopások gyanúsítottjait.
A rendőrség keresi azt a férfit, aki ellopott egy értékes hegedűt március 27-én, délután a Gégény és Záhony között közlekedő sebesvonaton.
Lopás vétsége miatt vádat emeltek két francia állampolgár ellen, aki egy Steindl Imre korából származó kődíszdarabot próbált meg eltulajdonítani az Országház egy lezárt teraszáról - közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.
Bélmegyeren, a helyi könyvtárba tört be egy fiatalkorú fiú. A laptopot, amit elvitt, odaadta egyik ismerősének, hogy adja el.
Szarvasmarhát lopott egy tanyáról egy 16 éves fiú Gyulán. Az állatot eladta, de a rendőrök lefoglalták a vevőtől és visszaadták a tulajdonosnak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft