"LOVASI ANDRÁS" címkével ellátott hírek
"Valami egészen mást akartam csinálni, mint eddig, lírai lemez született, szobapop" - mondta Lovasi András az MTI-nek Tűzijáték délben című új, második szerzői anyagáról, amelyen egy merengő, visszatekintő előadó hallható.
Remekbeszabott feszkófíling volt péntek este a békéscsabai főtéren – három az egyben grosszóval. Külön-külön is sokak voltak, hát még együtt. Az ÉdesKeserű, A nyughatatlan és a Kiscsillag mélynyomói előtt hallgatóztam. A murik végeztével az utóbbi egyesület hihetetlenül közvetlen frontjával, Lovasi Andrással próbáltam összetenni a szó- és gondolatkockákat egy interjúféleségre. De épp a nyitottsága miatt volt nagyon nehéz a helyzet, mert mire eljutottunk a következő kérdésig, mindig odajött hozzá egy ismerőse. Így olykor elbeszéltünk egymás mellett, de be kell, hogy valljam: még a vesszői is kincset érnek.
A JATE Klubban tilos dohányozni az öltözőben és a koncertteremben is. Ez szabály, és Lovasi Andrással ennek közösen örülünk: megvan az előnye a füsttilalomnak - mondja Lovasi - mert éneklés közben nem kell vágnom a füstöt, és koncert után még látok is. Máskülönben olyan érzésem volna, mintha egy hamutartóba ugranék fejest. Az örökifjú Lovasi András vidáman ül le a kanapéra, kezében egy gitárral. Beszélgetünk zenéről, munkáról, költészetről, sírásról, énről, a Kispálról és közben elszakadt egy húr is...
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft