"LÖVÉS" címkével ellátott hírek
Levelet szedtünk vasárnap délután a szüleim hétvégi nyaralójában, Szanazugban. (Sok a tölgy, kevés a fű, és a szomszéd bácsival, aki amúgy egy igazi Úr, végre szabadon beszélgethetünk, mert a fő tévedése beült a seprű nyergébe.) Tehát levélszedés…
Két rendőrautónak is nekiütközött egy menekülő sofőr a terepjárójával Ózdon, a járművet csak a kerekére leadott lövéssel tudták megállítani a rendőrök - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
Több lövést adtak le Steve Scalise amerikai képviselőre Virginia államban szerdán, a képviselő megsebesült - jelentette az amerikai média.
Gáz-riasztó fegyverből adott le lövést egy ismeretlen két másik emberre a VIII. kerületi Práter utcában kedd este; mire a rendőrök a helyszínre értek, valamennyien távoztak a helyszínről - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Egy közeli lőtérről csapódhatott a riói olimpia lovas helyszínének sajtósátrába szombaton egy lövedék.
Levegőbe lőtt egy férfi szombaton késő este Békéscsabán, a Veres Péter utcában. Senki sem sérült meg, a rendőrség a fegyvert lefoglalta - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egy motoros rálőtt a Hertha BSC buszára vasárnap este; senki sem sérült meg.
Hat emberrel végzett, hármat megsebesített egy kínai férfi a délnyugati Jünnan tartományban valószínűleg félautomata kézi lőfegyverrel - jelentette a kínai média a helyi rendőrségre hivatkozva pénteken.
Fegyveres támadó nyitott tüzet vasárnapra virradóra Bangkokban a kormány lemondását követelő tüntetőkre, a lövöldözésben egy férfi súlyosan megsebesült - közölték a hatóságok.
Két lövést adott le egy ismeretlen vasárnap reggel a Nagykőrösi út XXIII. kerületi részén álló egyik irodaháznál Budapesten. Senki nem sérült meg - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft